В Європі загострюється ситуація з безпекою. Так, у Нідерландах у місті Роттердам копи заарештували підозрюваних у підготовці теракту. Співробітники антитерористичних спецслужб провели оперативні обшуки в місцях, де було затримано підозрюваних.

Про це стало відомо завдяки повідомленню агентства AFP, яке посилається на інформацію місцевих правоохоронців.

"Їх підозрюють у причетності до підготовки терористичного злочину", - повідомляється в заяві копів.

Деталі про підозрюваних і злочин, який вони готували, не було оприлюднено. У поліції кажуть, що правоохоронці під час розслідування мають намір зосередитися насамперед на природі і масштабі терористичної загрози.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто нагадати, що в Німеччині водій авто растрощил ворота, в'їхав в зону обслуговування літаків. Поліція затримала водія. Інцидент стався в аеропорту німецького міста Ганновер вчора, 29 грудня. Всі рейси змушені були скасувати у зв'язку з подією. Про це повідомляє поліція Ганновера в Twitter. У повідомленні йдеться, що інцидент стався о 15:40 за місцевим часом.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в результаті жахливого інциденту, який стався в єгипетському місті Гіза, помер ще один турист з В'єтнаму. Нагадаємо, що пасажирський автобус на борту з десятками туристів вибухнув в передмісті Каїра. Про це стало відомо завдяки повідомленням видання Egyptian Streets.

За інформацією журналістів, кількість загиблих досягла чотирьох людей. Відомо також, що троє загиблих – громадяни В'єтнаму, четвертий – громадянин Єгипту, він був гідом.

Нагадаємо, киянину світить в'язниця за невдалий жарт в перукарні: Мабуть, погано підстригли.

Як повідомляв Знай.uа постраждалі від теракту в Керчі діти повернулися додому.

Знай.uа писав, в МЗС стався теракт: є жертви.