Члени британської королівської родини, які за традицією відзначають Різдвяні свята в маєтку Сандрингем, побували на ранковій службі в церкві Святої Марії Магдалини. Варто зазначити, що королівській сім'ї не довелося далеко ходити, адже церква знаходиться недалеко від резиденції королеви.

Про це стало відомо завдяки повідомленням британських ЗМІ.

Так, основну увагу шанувальників монархів, які зібралися привітати представників віндзорської династії, було прикуто до самої Єлизавети II та до жінок її онуків - Кейт Міддлтон і Меган Маркл.

Відомо, що 36-річна Кейт була в приталеному темно-червоному пальто від Catherine Walker і замшевих бордових туфлях. Її стиль нагадав шик 1940-х років. А ось вагітна 37-річна Меган обрала пальто Victoria Beckham свого улюбленого темно-синього кольору, схоже по відтінку сукні (деякі ЗМІ стверджували, що сукня була не синьою, а чорною) і чоботи.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Обидві були в головних уборах у тон до наряду. Сумочка Меган також була від бренду, що належить колишній англійській співачці Вікторії Бекхем, яка разом з чоловіком Девідом була в числі гостей на весіллі Маркл і принца Гаррі.

Кейт і Меган, які йшли поруч, радісно посміхалися натовпу і час від часу жваво перемовлялися один з одним.

"Різдвяне перемир'я", — прокоментувало їх поведінку британське видання Daily Mail.

Варто нагадати, що британські таблоїди розповіли про несподіване захоплення з першого погляду досить миролюбної герцогині Кейт Міддлтон. У повідомленні говориться, що Кейт Міддлтон вирушила на полювання разом з чоловіком принцом Вільямом і принцом Гаррі відразу після того, як Меган Маркл покинула межі палацу в Сандрінгемі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що королівське подружжя принц Вільям і Кейт Міддлтон поділилися подробицями про те, як сім'я зустріла Різдво. Повідомляється, що діти подружжя - принц Джордж і принцеса Шарлотта очікували різдвяних свят, адже під ялинкою було багато подарунків.

Нагадаємо, Кейт Міддлтон ненавидить одну річ: як розсердити королівську особу.

Як повідомляв Знай.uа Меган Маркл і Кейт Міддлтон показали зворушливі моменти року в одному відео.

Знай.uа писав, Кенсінгтонський палац підвів підсумки особливого року: поїздки, весілля, вагітність.