В Таїланді в новорічну ніч сталася страшна трагедія. Драма розігралася в одній з тайських сімей. Голова родини після закінчення новорічної вечірки застрелив шістьох членів своєї сім'ї.

Пригода сталася у вівторок, 1 січня. 41-річний Сучип Сорнсунг повернувся після новорічної вечірки додому і посварився з сім'єю. В результаті конфлікту він схопився за пістолет і відкрив стрілянину по членам своєї родини.

Серед жертв чоловіка були його власні дочки 6 і 9 років.

"Він пішов з друзями на вечірку, а потім повернувся додому, побачитися з родичами дружини, і вони почали сваритися, після чого він взяв зброю, щоб стріляти в них. Згідно з показаннями свідків, чоловік не був п'яний, і ми підозрюємо, що гнів прокинувся з-за старих проблем з родиною його дружини", - розповіли в місцевій поліції.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Інцидент стався в північній провінції Чумпхон.

Нагадаємо, У Вінниці затримали "новорічного вбивцю": жорстоко розправився зі своєю сім'єю

Ним виявився 30-річний чоловік, який раніше повідомив, що виявив у своїй квартирі тіла чотирьох членів сім'ї з розбитими головами, в тому числі і двох дітей. Про це йдуться у повідомленні Нацполиции.

"Після проведення першочергових слідчих дій, на підставі зібраних доказів, за підозрою в скоєнні цього злочину працівники поліції затримали родича загиблих, який викликав швидку допомогу", - повідомила 1 січня вінницька поліція.

Як повідомляв Знай.uа українець накинувся з ножем на землячку в Польщі, а потім наклав на себе руки.

У Вроцлаві (Польща) 30-річний українець з незрозумілих причин спочатку напал на жінку з ножем, а згодом покінчив життя самогубством. Інцидент стався позавчора, 29 грудня в 11:00 за місцевим часом.

Також Знай.uа писав, вбивство покупця в Харкові: начальник поліції зробив шокуючу заяву

нещодавно в харківському супермаркеті "Зростання" вбивство покупця, який напав на охоронця з ножем, у поліції вважають законним. Генерал Олег Бех, начальник ГУ Національної Поліції в Харківській області, заявив, що охоронець діяв у згоді з законом і згідно інструкцій – захищав себе, передає Укрінформ.