На кордоні США та Мексики загострюється ситуація. Так, з'явилася інформація, що співробітникам прикордонних служб довелося застосувати сльозогінний газ проти нелегальних мігрантів.

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання USA Today.

За інформацією видання, в перші години нового року близько 150 людей спробували прорватися на територію Сполучених Штатів Америки. При цьому затримали 25 осіб, решті вдалося повернутися на територію Мексики.

Повідомляється, що прикордонники застосували силу, тому що намагалися прорватися через кордон люди кидали у співробітників правоохоронних органів камінням. За офіційною версією, серед натовпу не було дітей.

Популярні новини зараз
На українців чекають додаткові квитанції: комуналка ще більше випатрає гаманці Повістки поштою: хто точно не отримає запрошення у ТЦК Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей Соціальна допомога для пенсіонерів: які документи потрібні для оформлення
Показати ще

В районі Тіхуани досі перебуває багато людей, які прибули до межі в складі міграційного каравану з Мексики, які розраховують отримати притулок в США.

Варто нагадати, що з 22 грудня в США триває так званий шатдаун (shutdown) – припинення роботи уряду країни. Пов'язано це з тим, що в Конгресі не можуть узгодити держбюджет на 2019 р., а органи влади залишилися без фінансування. Про це написав міжнародний політолог Кухалейшвілі Георгій. Шатдаун – це поширене явище в американській політиці. За останні 40 років уряд США припиняло свою роботу 20 разів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що інцидент стався в районі блокпоста в Кремінній Луганської області. У Донбасі на блокпосту 1 січня 2019 року застрелився поліцейський. Цю інформацію підтвердили сьогодні LIGA.net джерела в обласному управлінні поліції. Інцидент стався недалеко від міста Кремінна Луганської області, поліцейському було 33 роки. Співрозмовник уточнив, що поліцейський вистрілив собі пістолетом в голову. Причини самогубства поки що не повідомляють.

Нагадаємо, столицю сколихнув теракт у перші хвилини нового року: сотні людей опинилися в смертельній пастці.

Як повідомляв Знай.uа дівчина вирішила приготувати сніданок і мало не втратила око. Всьому виною підступна мікрохвильовка.

Знай.uа писав, Гиркин влаштував пікет під російським МЗС: це держзрада, фото.