Трагедія у російському Магнітогорську, яка сталася напередодні Нового року у понеділок, 31 грудня, продовжує забирати людські життя.

Наразі у результаті обвалу будинку кількість загиблих зросла до 21 особи, повідомили в МНС РФ Челябінської області.

Особи загиблих поки не уточнюються.

Безвісти зниклими вважаються близько 20 осіб.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають
Показати ще

Шість постраждалих знаходяться в лікарні, в тому числі двоє дітей.

Лікарня
Лікарня

Раніше повідомлялося про дев'ятьох загиблих, тобто за півтори доби кількість жертв зросла вдвічі.

Нагадаємо, у російському Магнітогорську, де 31 грудня 2018 року стався вибух через витік газу та обвал багатоповерхового будинку, з-під завалів витягнули живе немовля.

Про це повідомляють російські ЗМІ, посилаючись на інформацію губернатора Челябінської області Бориса Дубровського у Telegram-каналі.

Немовля пролежало під завалами багатоповерхівки цілу добу.

"11-місячна дитина знайдена живою під завалами! Готується реанімація. Рятувальники почули плач. Дитину врятувало те, що вона була в ліжечку і тепло закутана",– написав Дубровський.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у Магнітогорську, де вибухнув багатоповерховий будинок, призупинили пошуки загиблих через загрозу подальшого обвалу пошкоджених конструкцій.

Про це у вівторок, 1 січня, повідомляє прес-служба управління міністерства надзвичайних ситуацій РФ в Челябінській області.

"Урядовою комісією в ході детального аналізу стану будівлі по його візуальним оглядом та за даними спеціальних приладів прийнято рішення про демонтаж нависають конструкцій і стіни сьомого під'їзду", - йдеться в повідомленні.

Як заявив глава МНС Росії Євген Зінич, з'явилася реальна загроза подальшого обвалення частини будівлі.

"Стіна сьомого під'їзду втрачає стійкість, продовжувати роботу в таких умовах не представляється можливим", - сказав він.

Також Знай.ua писав про те, що у центрі російського Магнітогорська, де напередодні Нового року через неполадки із газом обвалився будинок, вибухнуло маршрутне таксі.