Різдво це час чудес і добрих вчинків. Для того, щоб творити чудеса не потрібно бути багатієм або чарівником, достатньо мати велике серце, що вміє співчувати.

Наочний тому приклад шестирічна дівчинка, яка вирішила провести Різдво на вулицях Глазго, Шотландія, роздаючи суп і подарунки бездомним. Про це повідомляє The Daily Mail.

На такий вчинок Перлі Роуз Макгоуен надихнув фільм "Мері Поппінс повертається", який вона подивилася в напередодні свята. Перлі Роуз Макгоуен (Pearly Rose McGowan) поверталася з кіно в різдвяний святвечір і зустріла на вулиці сплячу бездомну людину.

Наступного дня, розпакувавши подарунки, вона попросила свого 57-річного дідуся Мартіна допомогти їй зібрати сумки для бездомних.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Це було так приємно чути, Перлі каже, що хотіла зробити це, щоб у бездомних було щось на Різдво".

Її бабуся приготувала суп, а інші члени сім'ї запропонували зробити бутерброди. В подарунок для бездомних також потрапили чіпси, солодощі, шкарпетки, цигарки і конверти з 20 фунтами стерлінгів.

Після цього сім'я, що проживає в місті Клайдбанк, Західний Данбартоншир, вирушила в Глазго, де провела Різдво, роздаючи подарунки. Спершу вся сім'я їздила вулицями Глазго на автомобілі, але потім вирішила продовжити пошуки потребують пішки. Тереза зізналася, що один з одержувачів неочікуваних подарунків заплакав.

"На Різдво всі відкрили подарунки, і у них було дуже багато речей. Саме тоді Перлі згадала безхатченка, якого зустріла минулого вечора", — розповіла тітка дівчинки на ім'я Тереза.

Її власна дочка, 15-річна Мікаела, також вийшла з Мартіном і Перлі Роуз, щоб роздати чотири пакети подарунків.

Сім'я поділилася фотографіями у Facebook, після чого, їх телефон просто не вщухав, користувачі, то і справа, надсилали повідомлення з вдячністю і бажали дівчинці завжди залишатися такою доброю, адже все частіше дорослі люди думають тільки про себе.

Нагадаємо, 102-річна пенсіонерка стрибає з парашутом заради благодійності. Її історія надихнула багатьох.

Як повідомляв портал "Знай.uа", бездомний знайшов пакет з тисячами доларів. Його рішення вразило весь світ, на таке здатні одиниці.

Також "Знай.uа" писав, смілива жінка усиновила малюка, на якому поставили хрест навіть лікарі. Вона вилікувала його і подарувала щасливе життя.