Меган Маркл, герцогиня Сассекская, дружина принца Гаррі, вибрала лікарню, в якій буде народжувати первістка.

Про це повідомляє DailyMail.

Маркл відмовилася від госпіталю Святої Марії в Лондоні, в якому трьох дітей народила Кейт Міддлтон, а також з'явилися на світ принци Вільям і Гаррі.

Найімовірніше, герцогиня Сассекская віддасть перевагу госпіталю Фримлеи-Парк в графстві Суррей.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Цей медзаклад знаходиться порівняно близько до резиденції, в яку королівська сім'я незабаром планує переїхати.

"Якщо Меган встигне перебратися в Фрогмор-хаус до пологів, то вона, ймовірно, буде народжувати в лікарні Фримлеи-парк", — заявляє джерело видання.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сестра Герцогині Сассекской Меган Маркл Саманта знаходиться в списку небезпечних осіб, які можуть загрожувати добробуту королівської сім'ї. Пекельна сімейка Меган Маркл постійно вставляє їй палиці в колеса.

Особливо відзначилася її сестра Саманта, яка звинувачує Меган в бездушності, розповідає інтимні факти з її біографії. днями видання The Times U. K. написало про те, що Саманту Маркл внесли в поліцейський список небезпечних осіб у Скотленд-Ярді.

Як повідомляв портал "Знай.uа", не секрет, що шлюб з принцом Гаррі став не першим зануренням у сімейне життя для Меган Маркл. Проте деякі деталі її одруження з американським продюсером Тревором Энджелсоном стали відомі тільки зараз.

Як мінімум, на одному весіллі Меган точно було весело. Сотні гостей її чотириденного урочистості на Ямайці були запропоновані не тільки ром і насичена розважальна програма на пляжі, але і марихуана.

"Знай.uа" писав, що члени британської королівської сім'ї, які за традицією відзначають Різдвяні свята в маєтку Сандрингем, побували на ранковій службі в церкві Святої Марії Магдалини.

Кейт і Меган, які йшли поруч, радісно посміхалися зібралася натовпі і час від часу жваво перемовлялися один з одним.

"Різдвяне перемир'я", — прокоментувало їх поведінку британське видання Daily Mail.