У Сванетії, високогірному районі Грузії, група російських фрірайдерів потрапила під лавину.

Цю інформацію повідомляє Ski Georgia.

Відомо, що одного з туристів завалило снігом. Рятувальникам вдалося відкопати чоловіка. В результаті події він не постраждав.

Ще двох туристів вивезли на безпечний схил, вони не отримали травм, так як встигли від'їхати з шляху сходження лавини.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Момент сходження снігу зі схилу встигли зняти з лижного підйомника.

Нагадаємо, в четверг 10 січня, рятувальники нарешті знайшли лижника-екстремала Ігоря Грищенка з Києва, який чотири дні тому загубився в Карпатах.

Про це повідомили у прес-службі ДСНС Закарпаття.

"О 22:55 надійшла інформація від пошукової групи, що вони знайшли в 21:00 туриста, пошуки якого тривали з 6 січня", – розповіли в службі.

Зараз відомо, що з чоловіком все добре. Рятувальники транспортували Грищенко до найближчого населеного пункту, де передали до рук лікарів швидкої допомоги. Ним займаються медики.

Раніше портал писав, другу добу поспіль в Карпатах не припиняють пошуки 34-річного туриста з Києва. Він загубився в горах на Різдво. Пошуки тривають навіть у темряві і відбуваються в умовах хуртовини, йдеться в сюжеті ТСН.

Іноді до пошуків залучають волонтерів, щоб максимально швидко перевірити велику площу, але зараз на місці працюють 18 досвідчених рятувальників, бо в районі пошуку мороз, дуже погана видимість і небезпека лавин.

Як повідомляв раніше Знай.uа, четверту добу поспіль в засніжених Карпатах шукають зниклого туриста з Києва. Рятувальники перевірили всі можливі місця, де він міг бути. Однак поки що всі зусилля марні.

Рятувальники вдаються до радикальних заходів, щоб відшукати зниклого. У четвер, 10 січня, в небо підняли вертоліт, тепер патрулюватимуть територію з повітря.

Також Знай.uа писав про те, що на Закарпатті стало відомо про місцезнаходження Ігоря Грищенка, альпініста, який заблукав у горах на Різдво.