На кордоні між США і Мексикою виявили підземний тунель, який за твердженням мексиканський влади міг використовуватися для транспортування наркотиків, про що повідомляє прес-служба мексиканської поліції на своїй сторінці в Twitter.

Як йдеться у повідомленні: "У рамках нашої служби по забезпеченню безпеки в прикордонній зоні федеральна поліція виявила тунель довжиною майже 10 метрів, що імовірно використовується для вчинення незаконних дій".

Також у поліції повідомили і про його розташування, – тунель знаходиться неподалік від міста Ногалес в штаті Арізона, що підтверджується The Arizona Republic.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Незадовго до цього зі стіною Трампа, якої він планує відгородитися від Мексики, стався скандал. Повідомляється, що випробування Міністерства внутрішньої безпеки США довели, що стійки металевого прототипу конструкції перепилюються навіть без важкої техніки. Військові з прикордонним патрулем без особливих зусиль проникли через бар'єр з використанням звичайних будівельних інструментів.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що поблизу шведського міста Кіруна зіткнулися мікроавтобус і вантажівка, в результаті чого загинули шестеро іноземних туристів. Як повідомляють в поліції, трагедія сталася у вечірній час на окружній дорозі, на місці події досі працюють поліцейські, всі деталі трагедії з'ясовуються. Сім'ям загиблих вже повідомили жахливу новину, при цьому туристи прибули не з скандинавських країн і народилися не раніше 1990-х років.

Як повідомляв портал "Знай.uа": у Німеччині між пацієнткою та відвідувачем одній з клінік виник конфлікт, в ході якого чоловік, біженець з Афганістану, схопив ніж і кілька разів ударив дівчину, яка виявилася вагітною. Медикам вдалося врятувати потерпілу, на відміну від її дитини.

Також "Знай.uа" писав, що поліція встановила причину масштабного вибуху у Франції, що забрала чотири життя. Поранених налічується 47 осіб, з яких в критичному стані перебувають 10 осіб. Як йдеться у повідомленні, причиною трагедії став витік газу.