У мережі оприлюднили супутникові знімки наслідків авіаудару Ізраїлю по аеропорту Дамаск.

Військові повітряні сили Ізраїлю 12 січня наносили авіаудари по цілях на території Сирії. Бомбардували військові склади в районі аеропорту Дамаска, передає Цензор.нет.

За інформацією деяких джерел, ці склади використовуються терористичним рухом Хезболла, яке є союзником сирійського режиму Башара Асада.

"При необхідності ізраїльські війська посилять атаки по іранських військових об'єктах на території Сирії", - заявив глава уряду Ізраїлю Біньямін Нетаньяху.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Він таким чином підкреслив тверду рішучість і наміри своєї країни.

"За останні 48 годин Ізраїль атакував іранський склад зброї в міжнародному аеропорту Дамаска, що відображає нашу послідовну політику і тверду рішучість запобігти нарощування Іраном військової могутності в Сирії. При необхідності ми посилимо атаки", - підкреслив Нетаньяху під час відвідування дивізії "Ха-Галіль" в районі, де ізраїльська армія (ЦАХАЛ) проводить операцію "Північний щит" проти ліванського руху "Хезболла".

За його словами, паралельно ЦАХАЛ виявив провідний на територію Ізраїлю тунель бойовиків, який виявився найбільшим з раніше ліквідованих.

"Ми продовжимо стежити за кожним кроком "Хезболли" і Ірану з його сателітами і продовжимо робити все необхідне для забезпечення безпеки Ізраїлю", - підсумував прем'єр.

Нагадаємо, у США вирішили точно визначитися з роллю начальника кримських і донецьких терористів. Так, за заявою екс-глави ЦРУ Девіда Петруса, президент Російської Федерації Володимир Путін для НАТО став "найбільшим подарунком" з часів завершення холодної війни.

Як повідомляв Знай.uа вторгнення в Україну: експерт пояснив, що стримує Путіна.

Знай.uа писав, під Путіним захиталося крісло: експерт назвав головних "сценаристів" близького краху Кремля.