Досить цікавий інцидент стався в американській столиці. Американський президент Дональд Трамп, на фоні припинення роботи уряду, вирішив розщедритися на гамбургери і картоплю для урочистого прийому відомих футболістів в Білому домі.

Так, Трамп замовив в Білий дім фастфуд за свій рахунок для урочистого прийому футболістів команди Clemson Tigers. Про це стало відомо завдяки оперативному повідомленню видання ВВС.

"У нас є піца, у нас є 300 гамбургерів, багато-багато картоплі фрі - всі наші улюблені продукти", - заявив Дональд Трамп під час прийому на честь переможців національного чемпіонату коледжів з американського футболу.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

На питання репортера про улюблений фастфуд Трампа він відповів, що "якщо американський фастфуд, подобається все". У той же час видання пише, що через припинення роботи уряду частина співробітників Білого дому перебуває в неоплачуваній відпустці. У зв'язку з цим президент вирішив особисто заплатити за їжу для заходу.

Варто нагадати, що американський президент Дональд Трамп розповів про свою співпрацю з Російською Федерацією. В інтерв'ю він стверджує, що "ніколи не працював на росіян. Про це повідомляє видання "Голос Америки". Президент США відповідав на питання журналіста, йому доводилося йти на таке співробітництво.

"Я ніколи не працював на росіян. І ви знаєте відповідь на це питання краще, ніж будь-хто інший. Не тільки я ніколи не працював на Росію, ганьба, що ви навіть ставите це питання, тому що все це один великий обман", - заявив глава США.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що друга зустріч глави Білого дому Дональда Трампа і лідера Північної Кореї Кім Чен Ина може відбутися в лютому у В'єтнамі. З такою пропозицією США звернулися до КНДР, повідомила японська газета Yomiuri Shimbun, посилаючись на джерела, знайомі з ситуацією. Пхеньян відповів, що розглядає цю пропозицію, але поки не дав на неї офіційної відповіді.

Нагадаємо, злочини Горбачова викрили задовго після розвалу СРСР: його справу продовжив Путін.

Як повідомляв Знай.uа Трамп почав виведення військ з Сирії та пригрозив Туреччині.

Знай.uа писав, Трамп знайшов крайнього у кризі через шатдаун: цю проблему можна вирішити за 15 хвилин.