Дочка топ-менеджера Роснафти посварилася з батьками і викинулася з вікна.

Про це повідомляє Telegram-канал Mash.

15-річна Ксюша народилася в сім'ї заступника голови відділу російського нафтового гіганта. У неї був маленький брат. Батьки і двоє дітей жили мирно і практично не лаялися.

Однак 16 січня дівчинка повернулася додому після того, як трохи випила на дні народження у подруги. В результаті посварилася з мамою і прийняла цю подію занадто близько до серця. Емоції і алкоголь зробили свою справу. Дівчинка зачинилася в кімнаті, а потім вистрибнула з вікна.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що барабанщик філіппінської рок-групи Razorback Брайан Веласко, зістрибнув з багатоповерхового будинку знімаючи все на телефон. Відео було опубліковано на Facebook, проте незабаром було видалене.

До цього 41-річний Веласко попрощався з друзями і батьками, після чого вистрибнув з 34 поверху. Трагедія сталася у столиці Філіппін, Манілі.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у січні в Києві за адресою вулиця Липківського, 34 виявили труп хлопця. Тіло лежало біля 16-поверхового будинку. За попередньою інформацією, хлопець 1998 року народження — громадянин Марокко, але навчався в Україні. Вчора він запізнився на свій літак і залишився в квартирі у знайомих за адресою вулиця Липківського, 34.

Коли молоді люди вже відпочивали, хлопець різко підвівся і виліз на підвіконня. Дівчата, які перебували в квартирі разом з самогубцем, намагалися утримати молоду людину за штани, але хлопець почав падати у вікно і вислизнув вниз.
"Знай.uа" писав, що 4 січня, біля одного з озер, які розташовані у дендропарку Одеси, виявили повішеним 21-річний хлопець, про що повідомляє УНІАН, посилаючись на інформацію Головного управління Національної поліції в Одеській області.

За попередніми даними, чоловік скоїв самогубство. Зокрема, при ньому виявлена передсмертна записка. За даними поліції, ще одну записку (в електронному вигляді) незадовго до загибелі хлопець надіслав своєму другові. Обставини події встановлюються.