Королеву Великобританії Єлизавету II викрили в порушенні законодавства. Уважні громадяни помітили її за кермом автомобіля без пристебнутого ременя безпеки.

Про це повідомляє британське видання The Daily Mail.

Журналісти сфотографували Єлизавету в такому вигляді через день після аварії з її чоловіком - принцом Філіпом. Він перекинувся на позашляховику та перебуває зараз у лікарні. Королева була за кермом автомобіля марки Range Rover. За інформацією видання, вона виїжджала з маєтку Сандрінгем

Їзда без пристебнутого ременя безпеки в Великобританії вважається порушенням закону. За це передбачається штраф в розмірі 100 фунтів стерлінгів (3600 грн).

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Залишилось два дні: українців попереджають востаннє В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Проте притягнути монархиню до відповідальності не вийде. Королева Єлизавета II володіє судовою недоторканістю. Проти неї не може бути порушено кримінальну справу, вона не може виступати в суді і бути свідком.

Відомо, що Єлизавета вчилася водінню під час Другої світової війни і працювала шофером на санітарній машині. Фактично у королеви є виписані на її ім'я водійські права, але, згідно із законодавством, для неї цей документ необов'язковий. У Єлизавети, на відміну від інших членів королівської сім'ї, немає паспорта, оскільки він виписується "від імені королеви".

Нагадаємо, що Єлизавета II подарувала Меган Маркл та Кейт Міддлтон "Різдвяне перемир'я": теплі фото.

Як повідомляв раніше "Знай.ua", раніше повідомлялося, що королівське подружжя принц Вільям і Кейт Міддлтон поділилися подробицями про те, як сім'я зустріла Різдво. Повідомляється, що діти подружжя - принц Джордж і принцеса Шарлотта очікували різдвяних свят, адже під ялинкою було багато подарунків.

Раніше портал "Знай.ua" писав про те, що чоловік королеви Єлизавети принц Філіп потрапив в аварію біля маєтку в ДТП Сандрингем, де він відпочивав разом з нею.