Днями в Мексиці стався потужний вибух на одному з трубопроводів в штаті Ідальго. За інформацією місцевої влади, число жертв вибуху досягла 71 людини.

Про це стало відомо завдяки повідомленню губернатора штату Омара Файада.

Варто нагадати той факт, що раніше повідомлялося про 66 загиблих і 76 постраждалих. Рятувальники не виключають, що число жертв може значно зрости. Деякі потерпілі перебувають у тяжкому і дуже тяжкому стані.

Варто нагадати, що в п'ятницю, 18 січня, в мексиканському штаті Ідальго стався потужний вибух і пожежа на трубопроводі. Як повідомляє газета El Universal, інцидент стався в момент, коли сотні людей крали паливо. Вони прийшли до місця витоку або навмисної врізки з каністрами та бідонами і наповнювали їх, коли стався вибух.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Губернатор штату Ідальго Омар Файяд повідомив, що, за попередніми даними, загинули не менше 20 людей. Ще 54 людини було поранено, вони отримали опіки другого і третього ступеня.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Індонезії жінка спалила живцем свого чоловіка через те, що він не дав їй пароль від мобільного телефону. Жінка облила чоловіка бензином з каністри, після чого підпалила запальничкою.

25-річна Ільхам Кахьяни попросила чоловіка Деді Пурнами назвати пін від телефону. Він відмовився, через що між подружжям виникла сварка. Незабаром вона переросла в бійку, в результаті жінка схопила каністру з бензином і облила чоловіка.

Вона відразу ж підпалила чоловіка запальничкою, і його охопило полум'я. Дим помітив чоловік, який проходив повз - він прибіг і допоміг загасити Деді Пурнами. Потерпілого було доставлено в лікарню, але всі зусилля медиків виявилися марними. Через два дні чоловік помер, а жінку було заарештовано.

Нагадаємо, у Росії ІД влаштувала подвійний теракт: десятки загиблих.

Як повідомляв Знай.uа росіянин влаштував криваву баню в столичному супермаркеті: назвав себе терористом.

Знай.uа писав, розстріл копа в Харкові: з'явилися відео і деталі моторошних перших хвилин, 18+.