Житель штату Вірджинія в США використовував велику паяльну лампу, щоб прибрати сніг перед власним будинком.

Відповідне відео з'явилось у мережі.

Наразі вже відомо, що чоловік взявся за вогнемет через рекламне оголошення, у якому пропонувався саме такий спосіб швидкої розчистки снігу. Після чого він вивчив місцеві закони та проконсультувався з чиновниками.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Очевидно дана іграшка виявилася цілком легальною.

Варто відзначити, що чоловік у результаті роботи поділився набутим досвідом. Зокрема, він розповів, що перед початом робити необхідно переконатись, що поблизу немає легкозаймистих речовин.

"Перед початком роботи переконайтеся, що поблизу немає легкозаймистих матеріалів. Переконайтеся, що направляєте полум'я лише на те, що хочете підпалити, а після завершення роботи постежите близько півгодини за ділянкою, яку обробили, щоб переконатися, що не буде повторно загоряння", - наводить слова чоловіка видання.

Разом з тим варто відзначити, що у Закарпатській області близько 300-350 кубометрів снігу поховали жваву трасу.

Надзвичайна подія трапилась близько 4 ранку 18 січня. На дорогу біля села Ділове в Рахівського районі хлинуло величезна лавина. Її висота становила близько 2 метрів, а довжина сягала 30 метрів.

"Снігова хвиля накрила ділянку траси Н-09 Мукачеве - Рахів - Богородчани - Івано-Франківськ - Рогатин - Бібрка - Львів. 152 кілометр траси поруч з урочищем Кругле виявився повністю заблокований для руху транспорту", - інформує прес-служба "Укравтодору".

Зазначається, що держпідприємство організували на оперативний штаб з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

"Рятувальники відзначили, що жоден автомобіль не потрапив під лавину. Це полегшило їх роботу. До Розчищення дороги залучили 3 одиниці важкої техніки. До 6 години робочі прибрали сніг на одній смузі і налагодили рух транспорту в реверсному режимі. О 7:30 ділянку розчистили повністю", - повідомляється.

У свою чергу прес-служба рятувальників нагадала, що в Закарпатті, як і раніше зберігається небезпека сходу лавини. Закликали українців утриматися від походу в гори, щоб уникнути надзвичайних ситуацій.

Нагадаємо, бюджетний аптечний засіб залишить неприємну проблему в минулому.

Як повідомляв "Знай.ua", вчені знайшли спосіб повернути молодість: всього один укол.

Також "Знай.ua" писав, як слуги народу гастролюють, розважаються і тусять під час чуми.

Прибирання снігу поїздом. Красиве видовище