В сирійській столиці загострюється ситуація з безпекою. Так, в передмісті Дамаска прогримів потужний вибух, в результаті якого постраждали люди.

Про це стало відомо завдяки повідомленням видання SANA.

За інформацією журналістів, вибух, швидше за все, є терактом. У повідомленні також наголошується, що вибух стався поблизу кварталу, де знаходяться урядові установи.

За попередньою інформацією, серед мешканців є постраждалі, але їх точна кількість невідома.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Варто нагадати, що в п'ятницю, 18 січня, в мексиканському штаті Ідальго стався потужний вибух і пожежа на трубопроводі. Як повідомляє газета El Universal, інцидент стався в момент, коли сотні людей крали паливо. Вони прийшли до місця витоку або навмисної врізки з каністрами та бідонами і наповнювали їх, коли стався вибух.

Губернатор штату Ідальго Омар Файяд повідомив, що, за попередніми даними, загинули не менше 20 людей. Ще 54 людини було поранено, вони отримали опіки другого і третього ступеня.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в п'ятницю, 18 січня, стало відомо про масштабну пожежу в Росії. У повідомленні говориться, що в Іркутській області в місті Ангарськ, на заводі по нафтопереробці спалахнула пожежа. За попередніми даними, одна людина постраждала.

"У пожежну службу Ангарська повідомили про займання в першому промисловому масиві нафтопереробного заводу Ангарської нафтохімічної компанії. Загорілася піч установки з переробки нафтопродукту", - кажуть рятувальники.

В повідомленні уточнюють, що займання сталося близько 17:45 за місцевим часом. Джерело пожежі поки невідомо, буде проведено службове розслідування на місці.

Нагадаємо, ЗСУ гідно відповіли бойовикам за своїх і зрівняли 12 терористів з землею: відео.

Як повідомляв Знай.uа у столиці машина з вибухівкою на повній швидкості влетіла у поліцейський відділок: фото з місця трагедії.

Знай.uа писав, у Харкові жінка зварилася живцем, лікарі роблять все можливе.