Відома китайська блогерка прізвище Лю наклала на себе руки після невдалої пластичної операції.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Відомо, що дівчина мала привабливу зовнішність до цього. Однак 23-річна блогерка хотіла отримати більше підписників, тому зважилася зробити пластичну операцію обличчя.

Результат хірургічного втручання вразив дівчину, він виявився невдалим. Лю не покидала власний будинок і закінчила стосунки з коханим хлопцем.

Юна блогер декілька разів намагалася покінчити життя самогубством. До цього в мережі поширили відео, як вона намагалася стрибнути з 18-го поверху будівлі. Тоді рятувальникам вдалося врятувати дівчину. При цьому сама Лю протестувала проти того, щоб будь-хто бачив її обличчя.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Зараз пластична хірургія в Китаї на піку популярності. Безліч людей готові лягати під ніж лікаря, аби досягнути ідеальної зовнішності.

Варто нагадати, що відома блогер з Тайваню Джіджі Ву замерзла на смерть в горах. Її зробили знаменитою подорожі лише в бікіні. 36-річна дівчина замерзла до смерті при спробі самотужки підкорити найвищу гору на Тайваню - Юшан. Вона звалилася під час сходження в яр, глибиною 17 метрів.

Нагадаємо, що в США, у Флориді померло троє дітей. Вік: від одного до шести років. Діти грали у дворі, а коли мати одного з дітей вийшла в туалет, вони залізли в морозильну камеру.

Раніше "Знай.ua" писав про те, що в скандальний YouTube-блогер Логан Пол вирішив провести новий шокуючий експеримент. Він заявив, що збирається на місяць стати геєм!

Як повідомляв "Знай.ua", Кессі Хо — фітнес-блогер і популярний тренер. І вона регулярно пише, що дуже стурбована тим, як швидко змінюються стандарти краси, яким хочуть відповідати її клієнтки. Дівчина за допомогою фотошопу показала, як сильно відрізнялися стандарти краси в різні епохи. Дякуючи йому вона змогла відкоригувати пропорції тіла на своєму знімку, щоб "підігнати" під потрібні вимоги різного часу.