Ворота Президентського палацу у Варшаві намагався протаранити невідомий чоловік на легковому автомобілі.

Блажей Спыхальский, прес-секретар президента Польщі, повідомив про спробу невідомого прорватися на територію палацу президента. Ці дані також підтверджує Служба охорони уряду Польщі. Зараз біля Президентського палацу можна побачити кілька поліцейських машин. Територія на поточний момент оточена.

Президентський палац

Заробітчани біжать з Польщі: українці знайшли золоту жилу, вгадайте де

Стало відомо, що 36-річний водій на даний момент затриманий. Повідомляють, що він їхав по вулиці проти руху, для того щоб виїхати до Президентського палацу з вулиці Краківського передмістя. Як повідомляє радіо "Зет", по дорозі водій збив поліцейського, який намагався його зупинити. Поліцейського зараз доставили в лікарню.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

Анджей Дуда

Павел Адамович: хто і за що вбив мера польського Гданська

Президентський палац розташований в історичній частині Варшави. Зараз це будівля служить чолі Польщі як і місцем роботи, так і місцем проживання. Анджей Дуда, президент Польщі, в понеділок поїхав в Давос на Всесвітній економічний форум, де він проведе три дні.

Нагадаємо, в жахливій ДТП у Польщі загинув українець.

Один українець і поляк загинули, ще п'ятеро людей опинилися в реанімації в результаті дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася в Польщі.

Українці у минулому році отримали найбільше дозволів на купівлю землю у Польщі - 99. Це рекордний показник серед іноземних покупців.
Про це повідомляє польське видання Onet, посилаючись на дані міністерства внутрішніх справ і адміністрації Польщі. Загалом іноземцям видали дозволи на придбання земельних ділянок загальною площею біля 460 гектарів.
На Віслянській затоці, що перебуває в територіальних водах Польщі, незабаром побудують штучний острів площею 181 гектар. Цей острів буде використовуватись для туризму, пише місцеве видання Wiadomości. Перед цим буде побудований канал через Вислинскую (Балтійську) косу, а з'явився грунт використовують як раз для того, щоб насипати острів.