Потужний вибух стався в одному з ресторанів столиці Швейцарії Женеви. Про це передає в Twitter місцева поліція.

Повідомляється, що заклад знаходиться недалеко від консульства США. Інформації про постраждалих немає. За попередніми даними вибух газу стався через проблеми з електропроводкою.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше повідомлялося, що поблизу Керченської протоки сталася пожежа. Горять два кораблі.

Про це повідомляють ЗМІ Керчі.

На рейді стояли два судна і перевалювали вантаж. Одним з них був газовоз. На судні стався вибух, у зв'язку з чим поруч загорівся пришвартований корабель.

Зараз горять обидва судна. Людей намагаються врятувати. До місця НП південніше мису Опук прибуло кілька суден, що стоять на рейді.

"Там діється щось страшне", - каже матрос, який став свідком подій.

"Апостроф" повідомляє, що обидва судна йшли під прапором Танзанії.

"П'ятеро врятовані, два тіла дістали з води", - сказало джерело, доля решти членів екіпажу поки невідома.

До порятунку членів команд з гарячих судех залучили близько 10 кораблів.

Крім того, бойовики руху "Талібан" напали на військовий комплекс - загинули 126 співробітників служби безпеки Афганістану. Трагедія сталася в провінції Вардак.

Про це повідомляє "РБК-Україна" з посиланням на телеканал Tolo News.

Терорист-смертник підірвав замінований автомобіль у місті Майданшахр біля бази збройних сил Афганістану, після чого бойовики відкрили вогонь.

"У нас є інформація, що 126 осіб загинули під час вибуху на військовому тренувальному центрі", - повідомило агентству джерело в міністерстві національної оборони Афганістану.

Нагадаємо, у результаті вибуху у сирійському місті Манбідж загинуло 16 осіб, ще 20 отримали поранення.

Раніше Знай.ua повідомляв, в Афганістані терористи підклали бомбу в автомобіль колони губернатора провінції Логар Анвара Ішакзая.

Також Знай.ua писав, у сирійській столиці загострюється ситуація з безпекою.