У Росії в підмосковному місті Балашиха прогримів вибух – ледь не злетів на повітря семнадцатиэтажный будинок. Поки немає ніяких даних про загиблих і постраждалих, теракт в російських правоохоронних органах не підтверджують. Як пише видання "Факти", будинок був абсолютно новим, і в експлуатацію був зданий тільки в 2018 році. Будова була не газифікована.

багатьох квартирах велися ремонтні роботи, а тому основною версією ПП вважається неправильне використання або порушення при зберіганні газових балонів.

місце прибули 35 рятувальників і 10 одиниць техніки. У місцевому МНС стверджують, що вибуху не — тільки пожежа, з-за якого лопнули скла в житловому приміщенні.

групі Балашихи в соцмережах очевидці кажуть, що чітко чули кілька ударів, у будинку є пошкодження перекриттів, а деякі мешканці не можуть покинути будівлю.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, раніше ми писали, що популярний український торговий центр ледь не став могилою для тисячі відвідувачів: людей в паніці евакуювали.

У популярному ТЦ "Амстор", який знаходиться в Кременчуге, сталося ЧП. Дах будівлі не витримала сильної негоди - під вагою снігу потріскалося скло на вхідних вітринах і погнулися опорні балки.

Про передає Gazeta.ua з посиланням на Головне управління з надзвичайних ситуацій області.

"Тріщини на вхідних вітринах і те, що погнулися балка, побачили працівники закладу, коли вранці прийшли на роботу. В 11:00 ця інформація дійшла до нас. Люди почали фотографувати і викладати фотографії в мережу. Тому подія стала швидко резонансною. Керівництво магазину прийняло рішення про евакуацію людей", - сказала прес-секретар ГУ ДСНС Полтавщини Світлана Рибалко.

Раніше повідомлялося, що на Маріупольському металургійному комбінаті імені Ілліча" сталася трагедія з летальним результатом, про що повідомляє прес-служба ДСНС.

Нагадаємо, 12-річна школьница трагічно загинула через сніг – дівчинка не встигла попрощатися з рідними.

Раніше Знай.uа повідомляв, стало відомо, що нещодавно брати Умуд та Сабір Ширінови, які живуть у Миколаєві, змогли витягнути з палаючого автомобіля трьох людей.

Знай.иа писав, вранці у вівторок, 22 січня в Одесі відбувся вибух в одному з технічних приміщень ресторану.