В Іраку терористи підірвали поліцейський конвой, у результаті 4 правоохоронця загинули, 11 отримали поранення.

"Щонайменше чотири співробітники поліції були вбиті і 11 поранені двома вибуховими пристроями, закладеними проти поліцейських конвоїв, в результаті двох окремих нападів на півночі Іраку в неділю", - передає Reuters.

Двоє поліцейських загинули і 8 були поранені, коли автобус вибухнув через бомбу. В ньому їхав загін поліції в місто Ширкат. Друга бомба підірвала групу офіцерів, яка прямувала до місця цього вибуху. В результаті двоє загинули і троє поранені.

Жодна терористична організація не взяла на себе відповідальність

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Нагадаємо, Бойовики ІГ замучили десятки християн: величезне поховання шокувало світ

Бойовики терористичного угруповання "Ісламської держави" вбили 34 ефіопських християн і поховали їх у братській могилі.

Страшну знахідку виявили на території Лівії. Терористи вбили людей в 2015 році, неподалік від міста Сурт. Дані про масове поховання були отримані в ході розслідування справи членів ІГІЛ, повідомили в Міністерстві внутрішніх справ країни, передає Reuters.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Ізраїль розбомбив картонний "Панцир" Путіна в Сирії: ефектне відео

ППО російського виробництва, як і слід було очікувати, ніяк не допомогло Сирії. Ізраїльське високоточна зброя знищило на території Сирії зенітний ракетно-гарматний комплекс " Панцир-С1, передає прес-служба Цахаля в Twitter. Таким чином, ППО Путіна виявилася звичайним "пап'є-маше", якому тепер, по всій видимості, знадобиться клей ПВА. Краще би не ганьбилися з таким "захистом".

Також Знай.uа" писав про те, що МЗС стався теракт: є жертви

В будівлі Міністерства закордонних справ стався терракт,в результаті якого загинули четверо співробітників.

Інцидент стався 25 грудня, у місті Тріполі. Про подію повідомляє місцеве видання The Libya Observer.

За інформацією джерела, троє бойовиків обстріляли міністерство закордонних справ у Тріполі, в результаті чого будівля загорілася.