Американський президент Дональд Трамп виділив $100 тисяч зі своєї особистої зарплати на боротьбу із алкогольною залежністю людей.

Цю інформацію повідомляє The Hill.

"Білий дім підтвердив, що Дональд Трамп пожертвував $100 тисяч Національному інституту досліджень зловживання алкоголем і алкоголізму, дочірній установі Національного інституту здоров'я". йдеться в повідомленні

Варто відзначити, що в 1981 році старший брат президента США Фред Трамп помер від алкоголізму. Сам же президент неодноразово називав це причиною того, чому він не п'є.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, приблизно 17 членів команди Трампа в ході президентської кампанії 2016 року, ще до його інавгурації, контактували з російськими громадянами і представниками WikiLeaks. Про це повідомляє авторитетне американське видання New York Times.

За інформацією журналістів, ще десятку співробітників Трампа було відомо про взаємодію з росіянами, але самі вони з ними не контактували.

Видання проаналізувало документи, представлені Конгресу, записи в суді і звинувачення, пов'язані з роботою спеціальної комісії, що розслідує втручання іноземців в вибори в США, нарахувавши більше 100 контактів людей з команди кандидата в президенти з громадянами РФ.

Раніше портал писав, згідно S&P, наслідки призупинення роботи уряду позначаться на фінансових ринках США.

Через припинення роботи урядових установ ("шатдаун") економіка Сполучених Штатів Америки втратила щонайменше 6 мільярдів доларів. Про це свідчать дані компанії S&P Global Ratings, передає Reuters.

"Хоча цей шатдаун закінчився, невелика угода на Капітолійському пагорбі, швидше за все, відіб'ється на настрої на фінансових ринках і впевненості бізнесу", - кажуть в повідомленні S&P.