Навіть у британській королівській родині не забувають про старі речі. Адже навіщо витрачатися на новинки, якщо добре забуте старе - це нове.

Так, герцогиня Кейт Міддлтон вийшла в світ у сукні-пальто від Alexander McQueen, яку вже вона одягала в далекому 2012 році. Варто нагадати, що тоді герцогиня відвідувала школу St. Andrew's. Про це пишуть британські ЗМІ.

Герцогиня у цій картатій сукні виглядає чудово. А на знімках 2012 року і сьогоднішніх хіба відрізниш герцогиню тоді і зараз? Здається, час над нею не має влади. У місті Данді герцог і герцогиня, які, нагадаємо, в Шотландії мають титули графа і графині Стретернських, відвідають відкриття філії Музею Вікторії і Альберта, патроном якого є Кетрін і поспілкуються з місцевими жителями.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

А це вказує на те, що герцогиня Кейт досить часто повторює свої образи, в яких вже неодноразово з'являлася на публіці. За це в Британії її називають однією з найекономніших членів королівської сім'ї.

Варто нагадати, що герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон планує народити четверту дитину. Зробити це вона планує вже у 2020 році. Про такі плани Кейт Міддлтон розповіли інсайдери. Якщо вірити джерелу, представниця королівської родини хоче ще одну дівчинку. Завагітніти Кейт хоче вже в кінці цього року.

"Кейт бачить, який зв'язок між Джорджем і Шарлоттою (старші діти герцогині - ред.) і думає, що було б чудово, якщо б у Луї була сестричка такого ж віку", - розповіли в оточенні Міддлтон виданню New Idea Magazine.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що молодша донька герцогів Кембриджських незабаром досягне того віку, в якому діти у Великобританії повинні йти в школу. Королівські батьки вже обрали навчальний заклад для Шарлотти.

Згідно законам Великобританії, діти, яким виповнилося 4 роки, повинні залишати садки і йти вчитися в школу. Так, герцоги Кембриджські вже обирають навчальний заклад для принцеси Шарлотти, яка в травні 2019 року святкуватиме своє 4-річчя. Про це повідомляє іноземне видання Mirror.

Нагадаємо, Кейт Міддлтон наважилася на четверту дитину: все заради Луї.

Як повідомляв Знай.uа Кейт Міддлтон відвідала Шотландію в пальто семирічної давності: зате картате.

Знай.uа писав, п'ять звичок Кейт Міддлтон, які підкорили весь світ.