Сенатора від Карачаєво-Черкесії Рауфа Арашукова затримали прямо під час засідання Ради Федерації верхньої палати парламенту.

Про це пишуть російські ЗМІ.

За їх інформацією, верхня палата російського парламенту дала згоду на затримання 32-річного сенатора Арашукова.

Арашуков (справа)

За попередніми даними, перед тим, як до парламентарія підійшли правоохоронці, пленарне засідання Ради Федерації несподівано для журналістів було переведено в закритий режим, а вхід в зал перекрили співробітники Федеральної служби охорони.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Як повідомляють джерела, ймовірною причиною затримання Арашукова могли стати "підроблені документи, на підставі яких він став сенатором".

Рада Федерації

Також його пов'язують з резонансною справою щодо двох вбивств, одне з яких сталося ще в 2010 році.

Арашукова назвали причетним до вбивства Аслана Жукова - лідера одного з черкеських рухів. Його прізвище як замовника назвав сам кілер.

Нещодавно Арашукова звинуватили в причетності і до ліквідації Фрале Шебзухова - кандидата в президенти республіки. Звинуватили не органи, а ті, кого вважали причетними до злочину. Тихо, між собою, на допиті.

Минулого року ЗМІ писали також, що стосовно Рауфа Арашукова розслідується кримінальна справа в Об'єднаних Арабських Еміратах. За даними видання, його запідозрили у фальсифікації посвідки на проживання, яка дозволила йому стати членом Ради Федерації.

Арабські Емірати

Нагадаємо, в мережі показали, на що Путін перетворив Кримський півострів ського за кілька років.

Місцеві жителі постійно живуть у темряві, голоді та нескінченни обіцянках.

Як повідомляв раніше Знай.ua, в СБУ розповіли, як Російські спецслужби вербували двох українських офіцерів. Їхні підступні схеми розкрито, українців закликають уникати поїздок на територію РФ.

Також Знай.ua писав, що ОБСЄ зробило несподівану для Путіна заяву щодо Донбасу.

Дивіться: Путін щодо "провокацій" проти Росії