Внаслідок трагедії, що сталася, загинули люди.

В Алеппо – місті, що знаходиться на півночі Сирії – сталася трагедія, внаслідок якої загинуло безліч людей.

У кварталі Салах-ед-Дін трапилась надзвичайна ситуація, через яку загинуло багато людей. 2 лютого обвалився житловий будинок, який налічував 5 поверхів.

Як повідомляє поліція, житловий будинок було побудовано незаконно.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Рятувальники одразу приїхали на місце події, проте під уламками вони знайшли 11 загиблих, одну людину вдалося врятувати. Ввечері 2 лютого пошуки було припинено, а рятувальна операція була звершена.

Як стало відомо, 5-поверхівка обвалилася внаслідок пошкодження терористами. Проте поліція намагається встановити, чим саме було завдано руйнівних наслідків будинку – стріляниною, яку вчинили терористи, мінометними обстрілами чи повітряними ударами.

У Сирії війна точиться між багатьма країнами та кількома угрупуваннями, тож однозначно сказати, хто був винен у скоєному, поки неможливо.

Внаслідок війни, яка постійно точиться на території країни, окрім сотень тисяч осіб, які загинули, приблизно 1,5 млн – мають різні каліцтва, майже 6 млн осіб виїхали закордон – у сусідні країни, такі як Ліван чи Туреччина, і майже 7 млн осіб стали внутрішніми переселенцями.

У 2018 році прогнозували найнебезпечнішу фазу війни в Сирії, під час якої уряду та його союзникам потрібно було боротися з іноземними військами, які проникали на територію країни. Тоді колишній сирійський дипломат Бассам Барабанді заявляв про те, що до кінця року великому конфлікту має настати кінець.

Нагадаємо, що стало відомо про головну тактику бойовиків та нову небезпеку з боку Росії.

Як повідомляв раніше Знай.ua, наші герої передали "потужний" привіт Путіну і відправили в пекло бойовиків.

Також Знай.ua писав про те, що Путін стирає Донбас з лиця землі, а також показав наслідки окупації.