У центрі російської столиці сталася масштабна пожежа в так званому "зірковому будинку", про що повідомляє Telegram-канал Mash.

Як стало відомо, в цьому будинку знаходяться квартири оперної співачки Любові Казарновської, актриси Інгерборге Дапкунайте, художника Нікаса Сафронова. Згідно з отриманими даними, пожежа почалася в квартирі дочки музиканта Юрія Башмета, при цьому сама жінка не постраждала.

За інформацією від джерела, яке знайоме з ходом розслідування, пожежа, що виникла в ніч на понеділок, 4 лютого, забрала життя восьми людей.

До цього було відомо про сімох загиблих, але на даний момент джерело розповіло: "Знайдено тіло ще одного загиблого. Таким чином, загальне число жертв пожежі зросло до восьми осіб". У понеділок стало відомо про те, що серед восьми жертв пожежі в житловому будинку на Нікітському бульварі двоє дітей. У повідомленні йдеться: "Серед загиблих - двоє дітей. Крім того, не впізнали особу одного чоловіка, який загинув при пожежі".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Згідно з опублікованими даними, пожежа сталася в ніч на понеділок, 4 лютого, в будинку 12 на Нікітському бульварі. МНС розповіло, що площа ураження склала від 750 до 1000 кв. метрів, при цьому в будівлі обвалилися перекриття між 5 і 6 поверхами. За повідомленням джерела, наближеного до розслідування, потерпілий семиповерховий житловий будинок, який розташований за адресою: Нікітський бульвар, 12, побудований в 1914 році. Загальна площа будівлі становить приблизно 18,5 тисяч кв. метрів.

У зв'язку з трагедією розслідується кримінальна справа за ст. 109 КК РФ (спричинення смерті по необережності).

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що жителі Донецька обурені бездіяльністю комунальних служб, а також плачевним станом доріг. Незважаючи на це, окупанти вирішили пропіаритися на негоді та в урочистій обстановці відкрили катки прямо посеред вулиць.

Як повідомляв портал "Знай.uа": швидка допомога в Одесі не приїхала до дворічного хлопчика, у якого піднялася температура та почалося марення. Незважаючи на те, що по телефону медики говорили, що їдуть, батьки дитини їх так і не дочекалися.

Також "Знай.uа" писав, що жителі Криму загрузли в смітті і скаржаться, що навколо панує повна розруха.