Житель Москви Євген Ліванов випав з балкону багатоповерхівки і лишився живий. Інцидент стався у минулий четвер. Поліцейські з'ясовують обставини.

Випадок унікальний, адже 36-річний чоловік залишився живий, на відміну від подібних інцидентів. Жителя Москви врятувала зайва вага.

Євген Ліванов має зайву, яка становить 140 кілограмів. Саме це, на думку медиків, і врятувала чоловіка від загибелі, внаслідок падіння з висоти 40 метрів. Також не останню роль зіграло дерево, на яке приземлився бідолашний, і замет.

Нещодавно подібний випадок було зафіксовано у Києві, де підліток випав з вікна багатоповерхівки. Екстренна служба зафіксувала падіння, а також доправила потерпілого до лікарні. Зараз хлопчик перебуває у реанімації з переломом хребта. На щастя, дитина лишилась живою.

Також нещодавно у Києві трапився схожий інцидент. Чоловік випав з вікна Володимирського собору. Він вижив, але торимав закриту черепно-мозкову травму. Зараз він проходить лікування, а поліція встановлює обставини трагедії.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Євгенові Ліванову пощастило, проте зараз поліція встановлює обставини – це був нещасний випадок чи спроба самогубства.

Нагадаємо, водій збив поліцейського і втік з місця події: постраждалий у реанімації, лікарі сподіваються на диво. "Близько опівночі в Бериславський відділ поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими. Невідомий водій на одній з вулиць районного центру скоїв наїзд на пішохода та з місця ДТП поїхав", - йдеться в повідомленні.

Також Знай.ua писав про те, що масштабна аварія заблокувала трасу: переповнений автобус зіштовхнувся з легковиком, за життя вцілілих борються лікарі. "ДТП на шосе 443: медики констатували смерть 2 пасажирів автобуса. Поранення отримали 41 особа, двоє з них знаходяться у важкому стані, п'ятеро – в стані середнього ступеня тяжкості, ще 34 отримали незначні травми",йдеться в повідомленні.

Як повідомляв портал Знай.uа: українцям представили найгіршу дорогу на Київщині. Згідно з дослідженнями, чемпіоном за кількістю скарг автомобілістів стала Броварська окружна дорога, ями на якій вражають уяву.