На днях Її Величність дала аудієнцію для Верховного комісара Барбадосу та Адміністратора Північної території Австралії.

На заході королева Єлизавета II з'явилася в симпатичній світлій сукні з цікавим декоративним елементом на талії і виглядала особливо урочисто. Такого фасону суконь ми на королеві ще не бачили, зазвичай вона віддає перевагу вбранню прямого силуету.

Також в цей день на ній були улюблені перлинні прикраси, брошка, традиційна зачіска і макіяж з акцентом на губи. Взула Єлизавета II лакові туфлі на невеликих підборах.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Як раніше повідомляв портал, чоловік королеви Великобританії Єлизавети II принц Філіп відмовився від водійських прав. Про це сказано в заяві Букингемського палацу.

Наголошується, що 97-річний принц Філіп прийняв рішення добровільно здати документи після аварії, в яку він потрапив в січні цього року. Британські поліцейські підтвердили цю інформацію.

королева Єлизавета ІІ
королева Єлизавета ІІ

Нагадаємо, в п'ятницю, 18 січня, стало відомо про аварію, в яку потрапив чоловік британської королеви Єлизавети II 97-річний герцог Единбурзький принц Філіп. Про це повідомляє Daily Mail.

Видання зазначає, що герцог Філіп під час ДТП перебував за кермом позашляховика Range Rover. Аварія трапилася біля маєтку Сандрингем.

На даний момент повідомляється про двох постраждалих. У Букінгемському палаці офіційно цю інформацію підтвердили. Також окремо повідомляється, що герцог не постраждав.

За даними поліції з місця аварія, позахляховик герцога перевернуло, а друга машина з'їхала з дороги.

Також повідомлялося, що весь світ знає, хто головна бунтарка в королівській родині. Безсумнівно, лаври першості в порушенні правил дістаються Меган Маркл. Дружина принца Гаррі вже неодноразово показувала свій неприборканий норов, і, ймовірно, ми ще не раз будемо спостерігати нетипові для монаршої особи вчинки.

Нагадаємо, герцогиня Сассекская вирішила порадувати шанувальників чорною спідницею з спокусливим розрізом, незважаючи на те, що знаходиться в положенні.

Раніше Знай.uа повідомляв, в королівській семье Великобритании виник черговий конфуз через одного з п'яних членів сім'ї.

Знай.uа писав, британська королева продовжує дивувати громадськість своїм тонким смаком і відчуттям стилю, незважаючи на настільки похилий вік.