Сестра екс-міністра МЗС Великобританії Бориса Джонсона Рейчел повністю оголилася в ході прямого ефіру на телеканалі Sky News.

таким чином Вона протестувала проти виходу Великобританії з ЄС.

Зазначається, що вона була одним з учасників дискусійного шоу. В ході дебатів Рейчел Джонсон скинула свій одяг, щоб висловити протест.

"Наскільки мені відомо, в наші дні дуже важко зробити так, щоб твій голос почули, коли мова йде про Brexit", - підкреслює Рейчел.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як відомо, "Жовті жилети" окупували найвідомішу пам'ятку Франції: поліція готується до атаки

Учасники руху "жовтих жилетів" збираються в районі Тріумфальної арки в центрі Парижа і перекрили рух по Єлисейським полям напередодні 14-й за рахунком суботньої маніфестації.

Про це повідомляють ЗМІ.

Відомо, що поліцейські вже переведені на особливий режим служби. На даний момент інформації про зіткнення, постраждалих або затриманих не надходило.

Нагадаємо, Путін готує Україні війну через Зеленського

Перед виборами в Україні Путін всіляко намагатися розділити українське суспільство і дискредитувати небезпечних для Кремля кандидатів.

Про це заявив представник Українського конгресового комітету Америки Андрій Добрянський, пишуть ЗМІ.

У повідомленні говориться, що Кремль може "підкинути" інформацію під виглядом "боротьби з корупцією", аби збурити суспільство.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Іспанський уряд хоче викопати тіло Франко: люди готуються до протесту

Іспанське уряд затвердив мирову угоду з ексгумації тіла Франциско Франко. Згідно з документом, його родина отримала 15-денний строк для вибору нового місця перепоховання, про що повідомляє El Periodico.

Якщо рішення не буде прийнято у зазначений строк, то уряд обере нове місце для поховання останків диктатора самостійно.

Також Знай.ua" писав про те, що Куба б'є тривогу: США відправили спецназ у Венесуелу

Влада Куби стверджують, що США перекинули додаткові сили спеціального призначення ближче до Венесуелі в рамках прихованого плану втручання під приводом гуманітарної кризи.