Росіян третують черговими податками. Так, з березня 2019 кожен, хто вирощує картоплю на дачі, має віддати державі від 50 тис. рублів або йому загрожує тюремний термін. Про це пишуть Акценти.

"Податок на город, який здавався всім фантастикою, все-таки перетворився в сувору реальність. Прийнятий він був ще в кінці 2018. просто це подія не особливо надавалося розголосу. Так, що ж чекає садівників-городників у новому році?

Ну, по-перше варто згадати, що автором законопроекту є пані Максимова, депутат від фракції "Єдина Росія". Проходить нововведення під номером № 483530-7 "Про внесення змін до статті 346-43 і 346-45 частини другої Податкового кодексу РФ". Згадані статті служать для регулювання питань патентного оподаткування.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Власне тепер жителям села і активним дачникам належить спілкування з ФНС. Щоб займатися вирощуванням чого-небудь, людям все-таки доведеться пройти реєстрацію як ФОП. Це є обов'язковим, так як відповідно до норм НК РФ, користуватися патентними нормами НК РФ мають право тільки індивідуальні підприємці (ІП).

Ну а тепер варто порахувати, у скільки ж обійдеться людям продати кілька мішків картоплі за сезон. Патент на сезон обійдеться близько 4000, а на рік — 20000. Але це тільки початок нахабної політики держави, отже давайте разом порахуємо, у що виллється росіянам захоплення землеробством:

-внесок у ПФР — 29354 рублів в рік + 1% від доходів ІП, якщо вони перевищують оборот в 300 000 рублів

-внесок у фонд ОМС — 6884 рубля в рік

Додаємо до цього "чудесного списку" вартість річного патенту і у нас виходить астрономічна сума більш ніж 50 тис. рублів року. Тобто, за те що людина заробить 1-2 тисячі рублів він повинен віддати державі у 20 разів більше.

Нагадаємо, українцям повернуть гроші за комуналку.

Як повідомляв "Знай.uа", куди ми переводимо кошти за газ, світло і воду.

Також Знай.uа" писав, що у Гройсмана помітили шалене зростання економіки.