Нещодавно в Башкирії стався інцидент: 22-річна дівчина вивезла в ліс свого 8-річного брата, роздягла його та намагалась задушити його дротом від зарядного пристрою. Також вона намагалась живцем закопати брата у сніг. На вулиці в той день було -10 градусів морозу.

Причиною стали ревнощі до батьків. Дівчина вважає, що мама любить більше брата.

Гульназ - сестра постраждалого - зателефонувала матері й спитала дозволу відвести брата Дінара до бібліотеки. Мати дозволила, але намагалась контролювати кожен крок дітей, тому дзвонила кожні півгодини. Потім донька жінки відпросилась погуляти із братом півгодини в лісі, після чого перестала виходити на зв'язок.

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Після жорстокого поводження з братом, дівчина сама відмовилась від своїх намірів та відвела Дінара до лікарні. У нього відморожені ноги, травми голови, забої і садна.

Дівчину відправили до психіатричної лікарні, де вона проведе 1,5 місяці. За попередніми даними, у неї затримка розвитку.

Правоохоронці з Республіки Башкортостан порушено кримінальну справу щодо дівчини у підозрі скоєння злочину, передбаченого ч. 1 ст. 119 УК РФ (погроза вбивством).

Раніше ми писали, що у Москві, у віці 83 років пішов з життя радянський і російський актор театру і кіно, заслужений артист Російської Федераії - Леонід Сенченко. Про це першими повідомила прес-служба академічного театру імені Моссовета.

"І знову сумні новини. Театр імені Моссовета з глибоким сумом повідомляє, що 17 лютого 2019 року на 84-му році життя помер заслужений артист Росії Леонід Кузьмич Сенченко", – повідомили працівники театру.

Нагадаємо, рибалка виловив у відкритому океані маленького хлопчика: вражаюча історія. Хлопчик по імені Малахі Рів втік з рідного шатра, а потім опинився в океані.

Як раніше повідомляв "Знай.ua": президент Росії Володимир Путін не виключає можливості, що скоро країна, в якій він голова, залишиться без Інтернету.

Також "Знай.ua" писав, що у мережі з'явилося відео, на якому зафіксовано випробовування "Посейдона" - російського безпілотного підводного човна.