Президент Росії Володимир Путін не виключає можливості, що скоро країна, в якій він голова, залишиться без Інтернету.

Президент країни-агресора вважає, що збитки у Російській Федерації будуть набагато менші, ніж у партнерів - Росія втратить менше.

Путін заявив, що вони мають дуже добре обміркувати, перш ніж приймати таке рішення. Разом із тим, наголошує, що якщо Росію таки вимкнуть від мережі Інтернет, то збитки у партнерів будуть колосальні.

Раніше ми писали, що президент Російської Федерації Володимир Путін під час так званого "послання" до Федеральних зборів пригрозив світу новою смертоносною зброєю. За інформацією путінських глашатаїв, частина його промови було присвячено новітнім розробкам Росії у сфері оборони та озброєння країни.

Почав начальник кримських і донецьких бойовиків з найпотужнішої теми, яка вже не один тиждень тривожить весь світ — Договір про ліквідацію ракет середньої і меншої дальності. Зокрема, Путін заявив, що Росія не має наміру першою розміщувати ракети середньої і меншої дальності в Європі. Однак, якщо США розмістять ракети середньої і меншої дальності в Європі, РФ передбачить дзеркальні заходи.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Нагадаємо, що в Росії почалася незрозуміла паніка, нібито викликана підготовкою українських спецслужб державного перевороту в країні-агресорі.

Першим заговорив про "переворот" екс-депутат нелегітимної Держдуми Сергій Марков, якого називають людиною президента Росії Володимира Путіна.

Одіозний Марков переконаний, що розпочнеться провокація із соціальної мережі Facebook, контроль над російськомовним сегментом якої вже здобула Україна.

Як повідомляв раніше Знай.ua: колишній заступник начальника Генштабу ЗСУ, генерал-лейтенант запасу Ігор Романенко розповів, що Путін продовжує готуватися до широкомасштабного наступу на Україну.

Також Знай.ua писав про те, що один з найбільш відомих українських журналістів Дмитро Гордон погодився дати розгорнуте інтерв'ю скандальному російському YouTube-блогеру Юрію Дудю. Протягом півтора годин Дмитро розповів про своє ставлення до Росії, Путіна і Порошенка.