Директора Russia Today і одну з найголовніших путінських пропагандисток Маргариту Симонян жорстоко "затроллили" у коментарях до посту в Twitter.

Так, у вівторок, 20 лютого, Симонян запустила якийсь "подхрюкивание-челлендж", попросивши користувачів надсилати їй меми з найпопулярнішим дієсловом 2019 року. Автор найсмішних картинок повинен буде отримати сумнівний подарунок: речі з фірмового магазину пропагадистського каналу RT.

Невідомо, чого очікувала Симонян, але користувачі явно не були доброзичливо налаштовані до її челленджу. Вони не скупилися на саркастичні меми, що висміюють Магариту та інших відомих рупорів Кремля. Симонян розповіли, що їй робити, куди йти і навіть намалювали на неї кілька карикатур.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, невідомий чоловік плюнув прямо в обличчя російській пропагандистці Маргариті Симонян з "Russia Today". Про інцидент сама Симонян повідомила на своєму Telegram-каналі, незабаром її пост стрімко розійшовся по соцмережам.

Раніше Знай.uа повідомляв, після другого туру Національного відбору на Євробачення 2019, вже визначилися головні претенденти на перемогу. Втім, не все так просто виявилося з улюбленцями публіки. Деякі з них відкрито (чи опосередковано) підтримали Росії.

Також Знай.uа писав, знімальні групи пропагандистських російських каналів "Росія 1" і НТВ, не пустили в Молдову, про що повідомили в прес-службі прикордонної молдавської поліції. Влада Кишинева закрили російським журналістам в'їзд в країну з тієї причини, що вони не змогли назвати мету свого візиту і терміни перебування в Молдові.