Дивну істоту з людськими зубами знайшли в Аргентині в рисовому полі. Незвичайна тварина виявила місцева жителька Марія Джулія Кандотті.

Про це повідомляють ЗМІ.

Варто відзначити, що жінці вдалося сфотографувати невідому рибоподібну істоту із зубами, які дуже схожі на людські. За її словами, знайдена тварина схожа на вугра.

Вона також додала, що це вже не перша тварина, яку вона знаходить у власному рисовому полі. Проте цього разу монстра жінка виявили на насосі, який качав воду. Також вона закликала місцевих бути обережними, коли вони знаходяться на полях.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Вчені відразу ж взялися коментувати відповідні кадри, зазначивши, що тварина дуже схожа на американську грязьому рибу, або ж лепідосирену.

Ці тварини, як правило, водяться в болотах, вони можуть дихати і в воді, і на суші. Вони риють нори в грязі і можуть там перебувати близько двох-трьох років.

Разом з тим варто відзначити, що в Миколаївській області сталася моторошна трагедія. Так, у місті Вознесенськ собака на смерть загризла дівчину.

Про цю дику історії стало відомо завдяки повідомленню в соцмережах знайомої загиблої Юлії Полевської.

"Її привезли без свідомості в приймальний спокій о десятій вечора. Голову було проломлено від укусів. Лікарі думали, що був удар по голові. Але це були укуси. Ніжки було розірвано, живого місця не залишилося. Вона втратила дуже багато крові", — написала в соцмережах Полевська.

За словами Юлії, коли привезли потерпілу в медустанову, вона ще була жива. Однак лікарі не змогли її врятувати.

"Приблизно о 4−5 ранку вона померла від отриманих травм. Імовірно рвав її ротвейлер, собака хлопця, з яким вона гуляла ввечері. Власникам бійцівських порід собак прохання не забувати захищати суспільство від раптової агресії тварин. Був би на собаці намордник, дівчина була б жива", - заявила подруга загиблої.

Тим не менш українські журналісти з'ясували, що трагедія сталася 18 лютого у приватному секторі Вознесенська на вулиці Котовського. Загиблу дівчину звали Євгенія Александровська. Їй було 27 років.

Варто нагадати, що в Петропавловську-Камчатському (Росія) стаффордширський тер'єр скоїв напад на вагітну жінку з собакою. У мережі з'явилося відео інциденту. На ньому можна помітити, як бійцівський собака без повідка і намордника нападає на жінку, яка тільки встигла підняти свого вихованця на руки – саме він був основною цілля агресивного пса.

Нагадаємо, вчені виявили рідкісне давнє створіння.

Як повідомляв "Знай.ua", монстр з глибини озера шокував рибалок.

Також "Знай.ua" писав, що жителі невеликого селища натрапили на дивну істоту.

Кумедні і моторошні: найкращі відео з тваринами