Американські експерти оцінили розроблений в Російській Федерації підводний безпілотник. За словами фахівців, торпеда, яку назвали зброєю "судного дня", в першу чергу призначена для нанесення удару у відповідь і не володіє потенціалом, щоб завдати удару першою.

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання The Popular Mechanics.

Експерти вважають, що так званий "Посейдон" має дуже малу швидкість і створює сильний шум під час руху під водою. У цієї російської торпеди є тільки одна перевага, вона може занурюватися на досить велику глибину. І саме через це далеко від узбережжя її буде важче перехопити.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Варто нагадати, що в суботу, 23 лютого, в США на південному сході штату Техас розбився вантажний літак Boeing 767, що належав авіакомпанії Atlas Air. Цю інформацію повідомило Федеральне авіаційне управління (ФАУ) США в Twitter. Аварія сталася недалеко від міста Анауак приблизно о 12.45 за місцевим часом (20.45 за Києвом). За попередніми даними, на борту знаходилися три людини. В управлінні шерифа округу Чеймберс повідомили, що уцілілих в авіакатастрофі не виявили.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Кремль б'ється в істериці. А вся причина в тому, що Ізраїль нарешті показав унікальну зброю на виставці Aero India 2019. На думку російських ЗМІ, на відеозаписі в якості прикладу зображено росіян. Так ізраїльська компанія Israel Aerospace Industries на виставці показала свій комплекс протиповітряної оборони MR-SAM. В якості ворога в рекламному ролику показано вертольоти, які стоять на озброєнні російської армії Ка-50.

Нагадаємо, на бойовиків "ДНР" напав "Синій Кіт": не витримують російського світу і самовбиваються десятками.

Як повідомляв Знай.uа Росія випробувала новий атомний підводний човен "Посейдон": відео.

Знай.uа писав, Польща побудує канал в обхід Росії: часи першості для Путіна закінчилися.