У Китаї стихійне лихо. Європейський середземноморський сейсмологічний центр повідомив про те, що 23 лютого у провінції Сичуань стався землетрус із силою 4,9 балів.

Фахівці зафіксували, що глибина залягання стихії 30 км, а сам епіцентр знаходився у 26 км від міста Цзигун - міський округ у провінції Сичуань. Про жертв стихійного лиха поки нічого не повідомлялося.

Раніше ми писали, що британський сміливець довів, що можна спуститися в справжнє пекло і не тільки вціліти, а й наробити вражаючих знімків. За словами альпініста-екстримала, він завжди був у захваті від пригод. Незвичайним і небезпечним хобі він захопився ще в підлітковому віці.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У березні минулого року Крістофер очолив експедицію в Демократичній Республіці Конго, де провів кілька ночей в таборі на краю вулкана.

Також ми повідомляли, що Храм Геркулеса – неймовірне і найдавніше місце, яке розташоване в столиці Йорданії Аммані. У цих руїн надзвичайно багата історія.

Як стверджують історики, храм був побудований у 2 столітті нашої ери – за часів правління Марка Аврелія. Однак місцевим зодчим так і не вдалося добудувати його до кінця, в цей момент йшли війни.

Фахівцям вдалося відтворити приблизний вигляд цієї дивовижної будівлі.

Храм вважався головним святилищем міста і, ймовірно, був зведений на честь Геркулеса. Була зведена і гігантська статуя, від якої сучасним людям залишилося – величезні пальці і лікоть.

Нагадаємо, що послідовники відомого уфолога Стіва Уоринга висунули теорію про те, що Земля вже давно не існує, а пророцтво племені Майя про кінець світу в 2012 році насправді збулися. По нашій планеті прокотилася хвиля жахливих катаклізмів у вигляді глобального повені, безлічі пожеж у Північній Америці, урагану Сенді, землетрусів на Близькому Сході і в Азії.

Як повідомляв Знай.uа, сильний вітер в декількох регіонах Італії призвів до того, що падали дерева і руйнувалася будівлі, також були пошкоджені інші конструкції.

Також Знай.uа писав, польський інженер Томаш Патан зміг відірватися від землі на машині для картингу, яку він модифікував для польотів.