Вагітна герцогиня Сессекська Меган Маркл розповіла, що хоче народити дівчинку, щоб вона могла її одягати.

37-річна Меган Маркл також сказала, що вона хотіла б народити багато дітей. Зараз дружина принца Гаррі перебуває на 7 місяці вагітності.

Раніше різні ЗМІ повідомляли про те, що нібито королівське подружжя очікує хлопчика. До такого висновку дійшли тільки через те, що на вечірці "baby shower" їй дарували подарунки у синій обгортці.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раніше ми писали, що Меган Маркл вже встигла створити ажіотаж навколо своєї персони і заслужти недоброзичливців. Все частіше і частіше можна помітити, що бувають новини в заголовках яких з'являється ім'я герцогині Сассекскої. Вона свариться з дружиною принца Уельського Вільяма Меган,то ошелешує фанатів новиною про те, що своєї майбутньої дитини не буде показувати папараці і що зовсім переїде в заміський будинок з Гаррі.

Також ми писали, що наразі вже відомо, що всі витрати на вечірку Baby Shower взяли на себе подруги герцогині Серена Вільямс та Амаль Клуні. Раніше вони з Джорджем відвідували весілля Меган і принца Гаррі.

Проте найцікавіше відбувалось, коли герцогиня покидала фешенебельний готель. Вона була у незвичному спортивному образі. Однак найпримітнішим стала підвіска, яка красувалась на шиї Меган зі словом "Мамочка".

Нагадаємо, що Меган Маркл зараз – предмет пильної уваги всіх медіа та ЗМІ. Її соціальний статус забороняє їй зніматися у фільмах, як раніше, але незабаром на екрани вийде фільм 2011 року "Посібник для дівчаток і хлопчиків: як скотитися вниз", де Меган зіграла одну з ролей.

Як повідомляв портал "Знай.ua" повідомляв, що за життям британської королівської сім'ї слідкують люди по всьому світу і у багатьох виникає резонне запитання, чому Кейт Міддлтон і Меган Маркл, які вийшли заміж за принців, не носять при цьому титулів принцес? Відповідь на питання є.

Також "Знай.ua" писав про те, що американські виконавці Бейонсе і Jay-Z записали відеозвернення, перетворивши Меган Маркл на Мону Лізу.