Копією американської ракети Boeing X-51 виявилася нахвалена ватажком кримських і донецьких головорізів Путіним гіперзвукова ракета "Циркон". Кремлівська орда продовжує вихвалятися і погрожувати звичайною підробкою.

Про це стало відомо завдяки повідомленням в мережі уважних користувачів.

Так, в мережі з'явилися різні графіки, таблиці і навіть відео, де порівнюють ці смертоносні гаджети. Пропонуємо Вашій увазі ознайомитися з ними більш детально.

Популярні новини зараз
Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук" Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Варто нагадати, що Володимир Путін опинився у вельми "незручній" для нього ситуації через захоплених в Керченській протоці українських військових. Колишній депутат Державної думи Росії Ілля Пономарьов впевнений, що Путін сам себе загнав у пастку. Про це стало відомо завдяки повідомленням російських ЗМІ.

"Якщо Путін приймає волюнтаристське рішення і визнає моряків військовополоненими, значить і інших потрібно визнавати військовополоненими, а це вже визнання, що між Росією і Україною є війна", - вважає експерт.

У той же час експерт вважає, що просто відпустити моряків він теж не ризикне.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що справа отруєння Сергія Скрипаля і його доньки в британському Солсбері обростає новими подробицями, які свідчать не на користь Росії.

У повідомленні говориться, що росіянин, якого називають третім підозрюваним у замаху на екс-шпигуна ГРУ Сергія Скрипаля та його доньку Юлію в Солсбері, в квітні 2015 року потрапив на камери відеоспостереження біля готелю в Софії. Саме там знаходився офіс болгарського бізнесмена Омеляна Гебрєва, також постраждалого від отруєння.

Нагадаємо, українські воїни посилилися вітчизняною новинкою: броньовик "Козак" став кошмаром для ворогів.

Як повідомляв Знай.uа на Івано-Франківщині тиран забив немовля, яке кричало від болю.

Знай.uа писав, ЗМІ знайшли людей Порошенка, які роками "роздягали" Україну: якби не вони, ми б перемогли Путіна.