Американські військові заблокували доступ в Інтернет російській "фабриці тролів", повідомляє Washington Post. Як передбачається, мова йде про Агентство інтернет-розслідувань, котре базується в Санкт-Петербурзі. Його американська влада звинувачує у втручанні у вибори.

За попередніми даними, працівники Агентства відчули проблеми з доступом в Мережу в день голосування, а також на наступну добу – під час підрахунку голосів.

Як змогли з'ясувати журналісти, "тролі" поскаржилися системним адміністраторам на виниклі труднощі у своїй "роботі".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

За даними видання, це була перша наступальна операція Кібернетичного командування США в цілях захисту електоральної системи.

Як наголошується, Пентагон залишився задоволений результатами.

Нагадаємо, мільйони українців відмовилися від Kyivstar: з такими тарифами хоч голодуй. Вартість послуг постійно зростає, а якість навпаки - падає на "дно".

До кінця 2018 року у мобільного інтернету компанії "Київстар"стало більше користувачів - 14,8 млн з 26,4 млн. Порівняно з 2017 роком кількість користувачів зросла на 18,2%, але не все так просто. Про це передає прес-служба компанії.

Доходи від цієї послуги зросли на 84,5%, а доходи від послуг стільникового зв'язку у цілому – на 17,1%. Середній місячний дохід від одного мобільного користувача виріс на 18,2%. Загальна виручка за останній квартал 2018 року теж піднялася на 16,6% і склала 5 млрд грн.

Раніше Знай.uа повідомляв, що Android-віруси захопили мільйони смартфонів: розряджають батарею і крадуть трафік. Фахівці вирахували шахрайську кампанію під назвою DrainerBot, яка приховано витрачає інтернет трафік мобільних пристроїв на Android. Виявлений шкідливий код вбудований в сотні мобільних додатків, і прямо зараз вірус може вкрасти ваші дані, і знижувати рівень заряду смартфона.

Також Знай.uа писав, що Путін нахабно переписує підручники з історії: кримські татари - зрадники. Школярі відмовляються читати такі книги.