Дванадцятирічний хлопчик захотів розіграти сексуальну сцену з "Grand Theft Auto" і зґвалтував свою шестирічну сестру.

За словами постраждалої, старший брат неодноразово поглумився над нею у вітальні та спальні, коли дорослі знаходилися в іншій кімнаті або спали, пише Daily Mail.

Перший інцидент стався після того, як хлопчик подивився кадри сексуального акту у Grand Theft Auto.

Одна з сексуальних сцен у грі

Потім він вирішив відтворити його разом з сестрою, поки в кімнаті був ще один молодший брат.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Суд у справах молоді Суіндона звинуватив хлопчика в зґвалтуванні і у схилянні до сексу дівчинки.

Обидві дитини отримали направлення на лікування тривалістю близько року. Хлопчик визнав себе винним за всіма пунктами звинувачення.

Якщо він пройде лікування в терапевтичному установі за межами міста, то з нього знімуть чотири звинувачення.

Хлопчик, якому зараз 13 років, більшу частину слухань проводив байдуже. Але він посміхнувся і посміявся, коли суддя заговорив з ним про футбол — хлопчик сподівається одного дня зайнятися спортом професійно.

Суддя також запитує, що він буде робити, якщо у нього буде можливість знову зробити свої злочини. Підліток відповів: "Я б зупинився, я зрозумів, що це неправильно".

Сцена сексу на початку гри GTA V

У ході бесіди в поліції він спочатку заперечував факт вчинення злочину, але пізніше визнав свою провину.

"Ми просто хочемо зробити все правильно і зробити все можливе для безпеки дітей. Він дуже добре справляється, і я хочу бути впевнений, що ми всі коли-небудь знову станемо родиною", — стверджує мати обох дітей.

Слід зазначити, що хлопчика внесли до реєстру сексуальних злочинів на два з половиною роки.

Нагадаємо, десятирічна дівчина ледь не загинула від рук ґвалтівника, який намагався задушити її, а потім кинув у крижаний струмок.

Як повідомляв портал "Знай.uа" про моторошну історію культу Судного дня, де калічили і розбещували послушників.

Також "Знай.uа" писав, що турецька поліція заарештувала жінку, яка проводила ін'єкції відбілювача і мила власної дочки Айлюль, тому що не любила дівчинку.