26 лютого в штаті Нью-Йорк (США) трапилась залізнична катастрофа. У результаті зіткнення вантажівки з двома поїздами загинуло три людини. Це відбулося біля станції Уестбері.

Два потяги Лонг-Айленд-Рейлі-Роуд, що рухаються в протилежних напрямках, врізалися у машину. Вантажівка намагалась об'їхати перешкоду.

Пасажири почали тікати з поїзду, адже смертельна аварія, у якій загинуло 3 людей - водії вантажівки, спричинила пожежу. Також поранення отримали 7 пасажирів поїзда.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Управитель залізниці Філіп Енг прокоментував інцидент. Чоловік розповів, що водій машини намагався об'їхати опущені ворота, які закривали рейки, проте поїзд, що їхав на схід, вдарив машину. З іншого боку - з заходу - виїхав інший поїзд, який також вдарив вантажівку, яка впала з рейок ще до того, як 2 вагони поїзда зійшли з рейок.

Раніше ми повідомляли, що світ черговий раз опинився на межі ядерної війни - держави-члени "ядерного клубу" Індія і Пакистан призвели свої армії в повну бойову готовність.

У зв'язку з ескалацією напруженості у відносинах з Пакистаном збройні сили Індії знаходяться в повній бойовій готовності. Індійські військові і прикордонники перебувають у бойовій готовності як уздовж лінії контролю в Кашмірі, так і на кордоні Пакистану та Індії поза Кашміру.

Також ми писали, що прем'єр-міністр Пакистану Імран Хан закликав до переговорів з керівництвом Індії.

Він також висловив надію, що "здоровий глузд переможе" і вдасться досягти деескалації конфлікту між сусідами з ядерним потенціалом. Про це повідомляє індійське агентство ANI News.

Нагадаємо, що в Німеччині в середу відбувся суд над племінником кремлівського пропагандиста Дмитра Кисельова Сергієм. Він звинувачується в актах насильства, що являє загрозу для України.

Як раніше повідомляв "Знай.ua": всесвітньовідома компанія Boeing показала прототип безпілотного винищувача Boeing Airpower Teaming System зі штучним інтелектом.

Також Знай.ua" писав про те, що помер зірка культового гурту The Cure: до кінця залишався світлим і життєрадісним.