Чоловік пo імeні Володимир з Татарстану прославився на всю мережу, коли вийшов на "перекур" в неоднозначному образі.

Про це повідомляють ЗМІ.

Варто відзначити, що дивний пацієнт потрапив до однієї з лікарень міста Зеленодольська у стані сильного алкогольного сп'яніння. Пройшовши первинний медичний огляд він очікував на хірургічне втручання, проте лікарі мабуть не поспішали з ним тому чоловік встав із каталки та пішов на вулицю в одному спідньому та ножем у спині.

Після побаченого медики почали вмовляти неспокійного пацієнта повернутись до пaлaти, куди він і пішов.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що 18-річна Кім Денікола прокинулася в лікарні, вона не знала, як там опинилася. Напередодні в старших класах були випускні іспити. Вона пам'ятала, як вийшла зі школи і попрямувала до своєї машини — і більше нічого. Можливо, сталася аварія? Якщо так, то все обійшлося, тому що біль не відчувався.

До Кім підійшла медсестра і заговорила з нею. Питання було частиною неврологічного тесту для пацієнтів, які втрачали свідомість.

"Ви знаєте, який зараз рік?" — поцікавилася вона.

"Так, мем, — ввічливо відповіла Кім. — Зараз 1980 рік". Стурбована медсестра поставила інше стандартне питання: "Хто зараз президент?" "Рональд Рейган", — згадала Кім.

Відповідь справила зовсім не той ефект, на який розраховувала дівчина. Медсестра пішла і пізніше повернулася з незнайомим старим.

Старий звертався до Кім так, ніби добре її знав, хоча вона виразно бачила його в перший раз. Ніхто так і не пояснив їй, що сталося.

"Я відчувала себе абсолютно розгубленою, — розповідає вона. — Я все чекала і чекала, коли ж з'являться мама і тато. Коли тобі 18, зазвичай так і буває. Але вони не прийшли".

В туалеті Кім подивилася в дзеркало і з жахом побачила себе.

"Там була не та дівчина, яку я пам'ятала, — розповідає вона. — На мене дивилася 56-річна жінка".

Нагадаємо, у Києві підірвали авто Турчинова.

Як повідомляв "Знай.ua", у центрі Києва борці з наркотиками влаштували дитині "стовп ганьби".

Також "Знай.ua" писав, як фюрер боровся з венеричними хворобами.

"Лікар зло": лікарська помилка обернулася інвалідністю для молодої дівчини