На одному австралійському пляжі могла б статися непоправна трагедія, якщо б не блискавична реакція матері. Про це пише Daily Mail.

Як повідомляє видання, сім'я Ненсі Лау і Майкла Тема разом з друзями в середу вирішили вибратися на пляж на Авока-Біч, що в Австралії. З ними були дві маленькі дочки у віці 7 і 5 років.

Так, коли компанія вже збиралася йти додому вони почули крики дитини. Це виявився 4-річний хлопчик, який почав йти під воду. Ненсі кинулися рятувати його, друзі викликали швидку допомогу.

Незабаром Ненсі Лау зрозуміла, що за турботою про нещасного хлопчика вона втратила з виду 5-річну дочку. Кинувши погляд на водну гладь лагуни, вона зрозуміла, що маленька Хлоя тільки що впала у воду. Друзі відразу ж кинулася на допомогу.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Коли вони витягли дівчинку на берег, Ненсі з жахом зрозуміла, що її дочка вмирає.

"Коли її витягли, колір її очей змінився, а білки стали червоними. Її карі очі стали сірими, ми розмовляли з нею, але вона не відповідала. Її тіло застигло - це було страшно", - сказала Лау The Daily Telegraph.

Рятувальники, які займалися серфінгом на пляжі, і лікарі-чергові займалися лікуванням обох дітей після того, як їх врятували з води.

Хлою доставили в госпіталь Госфорд в стабільному стані, а хлопчика доставили в дитячу лікарню з вимушеною комою.

Драматичні кадри з місця події показують, як нещасна Лау несе свою молодшу дочку Хлою в машину швидкої допомоги після того, як її реанімували.

Зараз вона перебуває у важкому стані. Та батьки наполягають на тому, щоб ніхто не залишав дітей без нагляду навіть на кілька хвилин, якщо є небезпека для життя.

Нагадаємо, випускниця університету з Великобританії Седі Ренс тривалий час страждала від сильної болі в шлунку і запорів. І тільки коли біль вже стала зовсім нестерпною, дівчина вирішила "погуглити" свої симптоми в інтернеті. Так 22-річна дівчина сама знайшла у себе невиліковну хворобу за допомогою інтернет-пошуковика Google.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Джилліан Меркадо – дівчина, якій в ранньому віці поставили жахливий діагноз – м'язову дистрофію. Хвороба прикувала дівчину до інвалідного крісла. Багато хто може подумати, що в цей момент мрії про світ моди повинні були впасти. Але дівчина вирішила, що здаватися ні в якому разі не можна.

Також "Знай.uа" писав, цьому хлопцеві вдалося подолати рак. Лікарі вважали, що ніякої надії немає, тому одужання Шона вважається справжнім дивом. Йому поставили страшні діагнози: пухлина Аскіна і хвороба Ходжкіна. Шон став першою людиною у світі, який переміг ці захворювання.