В інтернеті з'явилася досить велика кількість страшних відео, на яких зображено виверження одного з найбільших вулканів у світі. Відомо, що не витерпів вулкан Попокатепетль. Цей монстр знаходиться в Мексиці.

Про це стало відомо завдяки повідомленням мексиканських ЗМІ та численних відео в YouTube.

вулкан

Міць вулкана показав вибух з кратера з викидом стовпа вогню, попелу, диму і газу. Вулкан знаходиться 50 кілометрах від Мехіко. Місцева влада поки рекомендують жителям не турбуватися. Вулканологи ж уважно відстежують активність вулкану. Попокатепетль — друга за висотою вершина в Мексиці, її висота — 5426 метрів.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Варто нагадати, що багато видань почали писати про Апокаліпсис, який має дуже скоро прийти на Землю. Першим страшну інформацію повідомив Девід Монтейн, якому нібито вдалося розгадати давнє пророцтво з Біблії. Згідно його версії, кінець світу відбудеться на Землі вже в 2019 році і вченому нібито навіть вдалося назвати точну дату Апокаліпсису. При цьому Девіда Монтейна називають ученим, який займається вивченням стародавніх текстів. Саме в них він знайшов підтвердження того, що зовсім скоро на нашій планеті відбудуться невідворотні події.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що вчені розшифрували біблійне послання і дізналися дату кінця світу. Дослідник Девід Монтейн, присвятив практично все життя вивченню стародавніх писань, зіставив розшифровану інформацію з сучасними астрономічними даними. Йому вдалося з'ясувати, що в священній книзі є згадка про катаклізм, безпосередньо пов'язаному з розташуванням небесних тел. Як повідомляє Монтейн, 21 грудня 2019 року на Землі спостерігатиметься унікальне явище, яке зустрічається раз на тисячоліття. Потужний вплив інших планет на Землю спровокує зсув тектонічних плит. Це може призвести до природних катаклізмів: потужних цунамі, землетрусів і вивержень вулканів.

Нагадаємо, пророкування з Біблії про кінець світу розшифрували: жити залишилося 10 місяців.

Як повідомляв Знай.uа землянам доведеться переселитися на Червону планету: їх дім буде знищено.

Знай.uа писав, потужний землетрус сколихнув країну: люди в паніці намагаються врятуватися.

Дивіться відео по темі: