У фінській столиці Гельсінкі неадекватний злочинець накинувся з ножем на перехожих - про це стало відомо з повідомлення міської поліції в Twitter. Як повідомляється, від рук зловмисника постраждали двоє дорослих і одна дитина. Незважаючи на оперативне прибуття правоохоронців на місце злочину, затримати злочинця не вдалося. Зараз копам вдалося встановити його особу - поліція розшукує маніяка.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Харкові підліток безжально зарізав колишню: не сподобався роман.

У Харкові 16-річний хлопець убил свою кохану, завдавши їй численні ножові поранення. Причиною жорстокого вбивства стали ревнощі.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції Харкова.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще
"2 березня о 19:03 у Холодногірський відділ поліції надійшло повідомлення від перехожих про те, що на вулиці Набережній лежить жінка зі слідами крові. Виїздом на місце події слідчо-оперативна група виявила тіло 14-річної харків'янки з численними ножовими пораненнями", - йдеться в повідомленні.

Інцидент стався в суботу, 2 березня. Закривавлене тіло дівчини виявив випадковий перехожий на вулиці Набережній. Він і викликав поліцію.

Правоохоронці встановили на тілі 14-річної дівчини численні ножові поранення. Після проведення оперативно-розшукових заходів співробітники поліції затримали зловмисника. Ним виявився 16-річний хлопець, який зустрічався з дівчиною.

Наголошується, що між подружжям виник конфлікт із-за її нових відносин. У результаті словесної перепалки молодий чоловік завдав своїй коханій десять ударів ножем. Ножові поранення виявили на різних частинах тіла. Після цього хлопець забрав її телефон і втік.

Нагадаємо, що одеські правоохоронці по "гарячих слідах" затримали чоловіка, який скоїв жорстоке злочин. Зараз вже відомо, що зловмисник двома пострілами в голову вбив літню жінку і її онука.

Як повідомляв "Знай.іа", підліток жорстоко зґвалтував шестикласника, звірства зняв на телефон.

ТакожЗнай.іа" писав, що у Києві біля метро виявили тіло оголеної жінки.