Російські спортсмени разом з президентом країни Володимиром Путіним потрапили у конфуз. Вони так хотіли зробити селфі з Путіним, що зламали стіл.

Відповідне відео з'явилося у соціальній мережі Twitter на сторінці журналіста.

"Загострення Універсіади: Роблячи селфи з Путіним, російські спортсмени зламали стіл", - йдеться в дописі.

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще

Інцидент стався у суботу, 2 березня. Президент Росії Володимир Путін потрапив в неприємну ситуацію під час зустрічі зі спортсменами Універсіади в залі однієї з аудиторій Сибірського федерального університету Красноярська.

Російські збірники так інтенсивно намагалися зробити селфі з главою РФ, що зламали меблі. Під вагою спортсменів стіл з гуркотом звалився, змусивши Путіна здригнутися від несподіванки.

У мережі активно коментують комічний випадок.

"Шкода. А могли ж зламати Вову", – дотепно прокоментував один з користувачів.

"Навіть тут від Путіна самі збитки", – констатував ще один коментатор.

Варто зазначити, що один із гостей виступу президента Росії Володимира Путіна перед Федеральними зборами так поспішав зайняти місце в перших рядах, що не втримався на ногах і впав.

Інцидент трапився у середу, 20 лютого, в Москві. Місця в залі, де відбувався виступ Путіна, були розподілені на кілька секторів. У перший VIP-сектор були запрошені чиновники найвищого рангу в Росії такі, як Медвєдєв, Матвієнко, Володін, Вайн і інші. Вони проходили окремо. Інша публіка мала заходити в загальному порядку і могла сідати на місця, які були вільними. Тому присутні почали йти поспіхом до місць, аби сісти якнайближче до глави держави.

Нагадаємо, що Путін, на щорічному саміті Федеральних зборів Росії звернувся зі своїм посланням до всього світу. Основний посил був спрямований не на російську владу, а на Європу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Путін наобіцяв росіянам те, чого не зможе виконати.

Також "Знай.ua" писав, що Гордон розповів про різницю між українцям та росіянами.