Forbes назвав найбагатшу людину планети 2018 року.

Рейтинг другий рік поспіль очолив глава Amazon Джефф Безос, повідомляє офіційний сайт видання.

У повідомленні уточнюють, що за минулі 20 років звання найбагатшої людини світу отримували лише четверо осіб. Ними були засновник інвестиційного холдингу Berkshire Hathaway Inc. Уоррен Баффет посідав перший рядок рейтингу Forbes одного разу, мексиканський бізнесмен Карлос Слім був найбагатшою людиною в світі від 2010 до 2013-го, засновнику компанії Microsoft Біллу Гейтсу вдалося очолити рейтинг 12 разів в період від 2001 до 2017 рік.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У 2018 році журнал оцінив статки Безоса в $112 млрд, що дозволило йому випередити Гейтса з його $90 млрд.

Білл Гейтс
Білл Гейтс

Разом з цим, головна інтрига полягає у тому, чи зможе Безос утриматись на цій позиції наступного року. Він зараз розлучається і може втратити половину своїх статків. Це зробить його дружину Маккензі найбагатшою жінкою планети. Однак поки що поки що суд не виніс офіційне рішення у цій справі.

Нагадаємо, нещодавно генеральний директор Amazon і Blue Origin і найбагатша у світі людина Джефф Безос заявив, що в недалекому майбутньому людство буде жити в "гігантських космічних колоніях", а не на поверхні Землі.

Як повідомляв раніше Знай.ua, найбагатший чоловік у світі, 55-річний засновник Amazon Джеффрі Безос, незабаром збирається зїхатися зі своєю новою коханою - 49-річною Лорен Санчес.

Як відомо, саме пікантні подробиці зради Безоса з одруженою журналісткою стали причиною того, що після 25 років шлюбу бізнесмен знову став холостяком.

Про це пише Ace Showbiz.

"Обставини, у яких розвиваються їхні стосунки, не зовсім ідеальні, але вони - двоє дорослих людей, і вони дуже закохані один в одного", - зазначило джерело.

Також Знай.ua писав про те, що великі компанії витрачають сотні тисяч доларів не тільки на розробку нових технологій, але й на безпеку своїх керівників.