Російські моряки знову опнилися у епіцентрі скандалу - цього разу через вживання алкогольних напоїв під час виконання службових обов'язків.

Про це повідомляє Український мілітарний портал та публікує відповідне відео.

У повідомленні йдеться, що у середу, 6 березня, у Азовському морі під час ідентифікації судна російським прикордонним сторожовим кораблем “Краснодарец”, командир цивільного російського судна почав заходити в радіоефір у стані алкогольного сп’яніння.

П'яні російські моряки протаранили міст та яхту в Південній Кореї

Нещодавно у Південній Кореї в порту Пусан п'яні російські моряки протаранили міст та яхту. З'явилось відео безпосередньо з судна "Сигранд" (Seagrand) Тепер окрім "Дави его бл***" російські моряки відомі світові і "Ой, влетели нах**"

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
Geplaatst door MIL.IN.UA op Woensdag 6 maart 2019

Про це повідомляє Український мілітарний портал

За наявною інформацією така поведінка росіян є не поодиноким випадком та раніше спостерігалась під час стоянок в очікуванні проходу через Керченську протоку, де росіяни встановили обмеження через будівництво ними мосту до окупованого Кримського півострова.

Запис перемовин опублікували у мережі.

"Яке судно прямує в наступних географічних координатах: 46,554 - 37,283. Я "Вельборт-436", прийом. Хлопці, підійдіть до нього ближче і розстріляйте його, щоб більше не задавали питань. "Вельбот" - розстріляй його, що б він тут більше не ходив тут".

Аналогічною поведінкою російські моряки відмічалися уже неодноразово, що може призводити до наслідків, як наприклад останній випадок у Південній Кореї в порту Пусан, коли п’яні російські моряки протаранили міст та яхту на судні “Сигранд”.

Нагадаємо, у четвер, 8 лютого, стало відомо про те, що російський корабель протаранив автомобільний міст в південнокорейському порту Пусан.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ, передає LIFE SHORT.

У повідомленні сказано, що ніс судна зробив у мосту величезну діру площею 25 м². Попередньо, при зіткненні ніхто не постраждав.

Як повідомляв раніше Знай.ua, історія мічмана з Криму, який не зрадив Україну, зворушила українців до сліз.

Також Знай.ua писав про те, що в одеський порт зайшли 2 військові кораблі Туреччини.