У США помер актор Ян-Майкл Вінсент, якому було 73 роки, повідомив журнал The Hollywood Reporter.

Знаменитий артист помер ще 10 лютого, проте публічно заявили про його смерть лише зараз. Відомо, що причиною смерті стала зупинка серця. За даними видання Вінсент багато років боровся з алкогольною та наркотичною залежностями

Варто відзначити, що актор здобув славу у 70-80-ті роки минулого століття завдяки ролям у таких фільмах, як "Механік" (The Mechanic, 1972), "Бастер і Біллі" (Buster and Billie, 1974) і серіал "Повітряний вовк "(Airwolf, 1984).

Популярні новини зараз
Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців ПриватБанк блокує гроші пенсіонерів Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього
Показати ще

Однак в 1996 році його кар'єра пішла на спад, оскільки Вінсент потрапив у ДТП, внаслідок якого зламав шию і пошкодив голосові зв'язки.

Раніше ми писали, що у США помер легендарний актор Люк Перрі. Він став знаменитим завдяки участі в популярному телесеріалі "Беверлі-Хіллз, 90210".

Люк Перрі помер в понеділок, 4 березня. За кілька днів до цього його госпіталізували з інсультом. Він потрапив до лікарні в той день, коли телеканал Fox оголосив про перезапуск шоу "Беверлі Хіллз" з колишнім акторським складом. У той же час з невідомих причин Перрі не потрапив в оновлену версію серіалу, хоч і був одним з головних символів серіалу і знімався в ній аж до 2000 року.

Крім цього, незадовго до інсульту і смерті він отримав постійну роль в серіалі "Рівердейл", де виконав роль батька одного з головних героїв - Арчі-Ендрюс.

Кою Лютер Перрі III (повне ім'я актора) народився 11 жовтня 1966 на сході Середнього Заходу США - в місті Менсфілді (Огайо). Дитинство і юність Люка пройшли в провінційному історичному містечку Фредеріктон в канадській провінції Нью-Брансвік.

Також ми повідомляли, що у віці 65 років помер відомий актор, народний артист України Сергій Романюк.

Знаменитий артист загинув 3 березня в Івано-Франківську. Про це на на особистій сторінці у Facebook повідомила актриса Віта Чигрина.

Нагадаємо, знаменитий актор трагічно помер у 30 років.

Раніше Знай.uа повідомляв, помер король голлівудських мюзиклів.

Знай.uа писав,ультовый стендап-комік покінчив з собою.