Стало відомо, що голова парламенту Чечні Магомед Даудов оголосив кровну помсту і назвав ворогом чеченського блогера, що живе в Польщі, через його слова про Кадирова.

Так, спікер парламенту Даудов записав відеозвернення до блогера Тумсо Абдурахманова, у якому пообіцяв разом з "братами" знайти його і помститися. Про це повідомляє BBC.

"Офіційно заявляю, Тумсо, я і мої брати - ти знаєш, хто мої брати - офіційно за ті слова, які ти сказав про Ахмата-хаджи, оголошую тобі кровну помсту... Ми не збираємося тебе вбивати, ми тебе дивним чином повеселимо. Відтепер, коли будеш лягати спати, переконайся, що закрив двері на ключ", – заявив Даудов.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Як відомо, Абдурахманов назвав зрадником Ахмата Кадирова на відео, яке виклав 5 березня. Також блогер додав, що зневажає пам'ять про нього. У свою чергу Дадудов у прямому ефірі у соцмережі Instagram оголосив блогеру кровну помсту. Зараз це відео вже недоступне, але його копію в своєму телеграм-каналі опублікував Абдурахманов.

Тумсо Абдурахманов

У той же час коментатори бурхливо відреагували на твіт від "Лентач".

"Перевір двері, закрий вікно і, переконавшись, що ти не в Росії, став лайк цьому твіту", - написав Pol Kurilkin‏. Іван Шлунків поцікавився, чи є дана заява офіційною позицією парламенту Чечні, а користувач Мазурскі зазначив, що Тумсо робить цікаве відео.

Варто уточнити, що 12 березня у Кадирова спростували заяву спікера чеченського парламенту Даудова про кровну помсту блогеру Абдурахманову. Прес-секретар глави Чечні Альві Карімов заявив, що Даудов лише пообіцяв притягти блогера до відповідальності. Подібне непорозуміння він пояснив неточним перекладом заяви.

Магомед Даудов

Нагадаємо, позафракційний народний депутат Борислав Береза вважає, що йому немає за що вибачатися перед путінською пропагандистської, скандально відомою Ольгою Скабєєвою. Раніше глава Чечні Рамзан Кадиров зажадав від Берези вибачень і погрожував йому.

Як повідомляв портал Знай.uа, перший заступник голови Верховної Ради Ірина Геращенко заявила, що колишній український омбудсмен Ніна Карпачова підіграє "кремлівським сценаріям".

Також портал Знай.uа писав, що радник російського президента Владислав Сурков зібрав у Москві нараду так званих "добровольців" Донбасу. Своє збіговисько терористи назвали нарадою "Ради командирів Союзу Добровольців Донбасу".